Libnet.ro
UNICEF

19:45

Calin Popescu Tariceanu, despre masurile de relaxare a restrictiilor: E bine ca revenim la normalitate, dar Guvernul trebuia sa vina si cu masuri sociale si economice

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre masurile de relaxare a restrictiilor: E bine ca revenim la normalitate, dar Guvernul trebuia sa vina si cu masuri sociale si economice

Masurile de relaxare a restrictiilor anuntate de presedintele Klaus Iohannis sunt o abrambureala totala, a declarat Calin Popescu Tariceanu, seful ALDE. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: De ce sa nu marim pensiile cu 40%?

Calin Popescu Tariceanu a postat pe o retea sociala un mesaj prin care explica faptul ca majorarea pensiilor cu 40% ar putea reprezenta cheia relansarii economiei.

Calin Popescu Tariceanu, amendat de CNCD, dupa ce l-a numit Fuhrer pe Klaus Iohannis

Calin Popescu Tariceanu a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea discriminarii CNCD), dupa ce a folosit cuvantul Fuhrer la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Spatiul virtual este.

Tariceanu, despre Basescu: Cel mai aprig opozant al majorarii veniturilor pensionarilor

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a criticat, luni, pe Traian Basescu, afirmand ca, dupa ce in 2010 a taiat pensiile cu 15%, acum este cel mai aprig opozant al majorarii veniturilor pensionarilor, desi primeste doua pensii si o indemnizatie grasa de europarlamentar.

Tariceanu, amendat pentru derapajul verbal la adresa presedintelui Iohannis

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) l-a amendat miercuri pe Calin Popescu-Tariceanu, seful ALDE, pentru ca a folosit termenul Fuhrer - specific nazismului - intr-o postare pe Facebook despre presedintele Klaus Iohannis.

Tariceanu: Marirea pensiilor cu 40% poate fi cheia relansarii

Presedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu sustine, in ciuda avertismentelor economistilor, ca marirea pensiilor cu 40%, de la 1 septembrie, ar putea fi cheia relansarii economiei, pentru ca oamenii vor cheltui acesti bani si ei se vor intoarce in economie.

Amendat pentru discriminare, Tariceanu trimite CNCD sa caute pe Wikipedia ce inseamna Fuhrer. Voi contesta amenda

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca va contesta in instanta decizia CNCD de a-l amenda pentru discriminare, in urma unor afirmatii facute la adresa sefului statului.

Tariceanu a fost amendat cu 2000 de lei pentru o declaratie impotriva lui Iohannis

Presedintele ALDE, senatorul Calin Popescu-Tariceanu, a fost amendat, miercuri, de Consiliul Nationa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )