Libnet.ro
UNICEF

16:15

Calin Popescu Tariceanu, dupa esecul usturator de la alegerile locale 2020: Un motiv de dezamagire profunda

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, dupa esecul usturator de la alegerile locale 2020: Un motiv de dezamagire profunda

Calin Popescu Tariceanu, candidat la Primaria Capitalei, s-a declarat profund dezamagit de rezultatele scrutinului din 27 septembrie 2020. Nici fostul premier si nici candidatii de sector de la ALDE nu au reusit. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, dupa esecul usturator de la alegerile locale 2020: Un motiv de dezamagire profunda

Calin Popescu Tariceanu, candidat la Primaria Capitalei, s-a declarat profund dezamagit de rezultatele scrutinului din 27 septembrie 2020. Nici fostul premier si nici candidatii de sector de la ALDE nu au reusit.

Calin Popescu Tariceanu, candidat la Primaria Capitalei, printre primii la urne: Am votat cu gandul ca bucuresteni au trait un sentiment de frustrare fiind inselati in asteptarile lor pentru ca nu a existat o dezbatere electorala

Candidatii la algerile locale 2020 de la primariile din Bucuresti au iesit la vot la prima ora a dimineataa. Dupa Gabriela Firea si Aurelian Badulescu, la urne s-a prezentat si Calin Popescu.

Tariceanu, dupa inchiderea urnelor: Rezultatele - motiv de dezamagire profunda

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat duminica, dupa inchiderea urnelor, ca rezultatele obtinute de formatiunea sa la alegerile locale din Capitala sunt un motiv de dezamagire profunda, potrivit Agerpres.

TARICEANU, DESPRE ALEGERILE LOCALE: Ne confruntam cu un posibil absenteism ridicat

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, i-a indemnat pe alegatori sa nu se lase invinsi de un virus si sa se prezinte, duminica, la urne, conform Agerpres.

Tariceanu, dupa vizita lui Nicusor Dan la Klaus Iohannis: Suspendarea, inevitabila!

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a incalcat Constitutia, chemandu-l preferential pe candidatul sustinut de fortele de dreapta, Nicusor Dan, la discutii la Cotroceni, joi dimineata.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

Botosani: Un barbat este cercetat penal dupa ce a votat de doua ori la alegerile locale

Un barbat in varsta de 79 de ani din Botosani este anchetat penal dupa ce a votat de doua ori la alegerile locale de duminica,conform Agerpres. ro. Un purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

Protest in Neamt dupa ce un tanar a fost snopit in bataie de 4 rromi, cu o zi inainte de alegerile locale 2020

Protest urias in Neamt! Sute de oameni isi striga revolta, urma unui incident violent, cu doar o zi inainte de alegerile locale 2020. Un copil nevinovat a fost snopit in bataie de patru adolescenti de etne rroma, care voiau sa ii fure telefonul mobil. Damian a ajuns in stare grava la spital, desfigurat. Reactiile oamenilor .

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale: Este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile locale, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la urne in jurul orei 9. 30, iar dupa ce si-a exprimat optiunea electorala a.

Reactia uluitoare a Gabrielei Firea cand a vazut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat

Daca la primele ore ale diminetii, atunci cand si-a exprimat si optiunea de vot, Gabriela Firea era increzatoare in fortele sale, in aceasta seara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll, edilul inca in functie a prezentat cartea candidatului care inca mai asteapta rezultatele oficiale. Firea a preferat sa se retraga in biroul ei si sa nu le .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )