Libnet.ro
UNICEF

14:01

Calin Popescu Tariceanu, ipoteza incendiara despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, ipoteza incendiara despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a declarat, sambata, la Timisoara, ca actiunea lui Ludovic Orban de a face plangere penala impotriva Vioricai Dancila depaseste granitele luptei. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre plangerea penala impotriva lui Dancila si Dragnea: Denota o faza de nebunie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca plangerea penala formulata de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila este un demers deliberat din partea liderului liberal, iar resortul acestui demers este.

Tariceanu, despre plangerea penala: Este o componenta care denota o faza de nebunie

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi seara, la Antena 3, ca actiunea presedintelui PNL, Ludovic Orban, este un demers deliberat, dar afirma ca denota o faza de nebunie. Tariceanu a sustine ca plangerea lui Orban se refera la o serie de optiuni politice pe care primul ministru si Guvernul care il conduce le-a luat.

Tariceanu, despre plangerea penala a lui Orban: O ratacire politica care depaseste limitele normale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a aratat, sambata, sustinere pentru premierul Viorica Dancila si a numit decizia lui Ludovic Orban de a depunere plangere penala drept o ratacire.

Calin Popescu Tariceanu, atac necrutator la Ludovic Orban: Are o faza de nebunie sau e un plan bine alcatuit?

Calin Popescu-Tariceanu a criticat in termeni duri initiativa presedintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila in cazul mutarii ambasadei.

Calin Popescu Tariceanu: Premierul Dancila se bucura de toata sustinerea noastra

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Timisoara, ca premierul Viorica Dancila se bucura de toata sustinerea sa si a ALDE, iar gestul liderului PNL, Ludovic Orban va fi catalogat drept o ratacire politica.

Traian Basescu, despre plangerea penala a lui Ludovic Orban: Ambasadorii cred ca fost pus de Klaus Iohannis sau Angela Merkel

Fostul presedinte Traian Basescu vine cu afirmatii care schimba totul in scandalul iscat odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Dancila in care o acuza de inalta.

Carmen Dan, despre plangerea penala depusa de Orban: Premierului i se fabrica o situatie penala. Liderul PNL nu e altceva decat o sluga

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, considera ca premierului i se fabrica o situatie penala, referindu-se la plangerea depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Dragnea. Dan l-a caracterizat pe Orban drept o sluga si a afirmat ca Administratia Prezidentiala nu este ceea ce ar trebui sa fie. intrabata daca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui, a spus ca este o decizie care se va lua in partid.

Basescu, despre plangerea penala facuta de Orban: Sica Mandolina e o sluga. Iohannis s-ar compromite sa suspende un premier pe care nu il poate demite

Fostul presedinte Traian Basescua criticat, la Romania TV, decizia liderului PNL,Ludovic Orban, de a depune o plangere penala impotriva premieruluiViorica Dancila. Basescu spune ca Orban a vrut sa-i arate luiKlaus Iohannis ca e o sluga credincioasa, dar nu crede ca presedintele va merge pana la suspendarea premierului, in cazul in care parchetul ar cere incuviintarea urmaririi penale.

Premierul se bucura de toata sustinerea noastra

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, la Timisoara, ca premierul Viorica Dancila se bucura de toata sustinerea sa si a ALDE, iar gestul liderului PNL, Ludovic Orban va fi catalogat drept o ratacire politica.

Orban, despre plangerea penala: Nu are nicio legatura cu Iohannis. PSD incearca sa-l responsabilizeze in mod fals.Niste apropiati mi-au deschis ochii

Liderul PNL Ludovic Orban spune ca atunci cand a depus la Parchet sesizarea impotriva premierului Viorica Dancila si a presedintelui Camarei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a consultat cu cativa apropiati care au cunostinte de Drept si ca seful statului nu are nicio legatura cu acest demers.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )