Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dancila: CEx a hotarat sa avem candidat propriu la prezidentiale, nu eu. Nici nu iau in calcul sa nu ajungem in turul doi

Adevărul Adevărul,
Dancila: CEx a hotarat sa avem candidat propriu la prezidentiale, nu eu. Nici nu iau in calcul sa nu ajungem in turul doi

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, intr-o conferinta de presa la Mehedinti, ca nu ea, ci partidul a hotarat sa mearga pe varianta unui candidat propriu la alegerile prezidentiale si ca urmeaza sa se intalneasca cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si sa discute despre acest subiect. in privinta sanselor, premierul a optimist ca PSD va castiga ambele tururi la prezidentiale. continuă pe Adevărul

VIDEO PSD a votat ca partidul sa aiba candidat propriu la prezidentiale Anuntul premierului despre schimbarea ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu: Nu am luat decizia pentru ca asa vrea presedintele Iohannis

Comitetul Executiv al PSD a votat ca partidul sa aiba candidat propriu la prezidentiale si sa inceapa negocieri cu partidul lui Victor Ponta si cu ALDE pentru sustinerea candidatului PSD. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat la finalul sedintei de peste patru ore ca s-a votat inlocuirea ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu, in locul lor fiind propusi Nicolae Moga si Ramona Manescu. Dancila a tinut sa ii dea replica lui Carmen Dan, sustinand ca a luat decizia inlocuirii acesteia nu pentru ca asa a cerut presedintele Iohannis, ci pentru ca ea a considerat ca este nevoie de credibilitate la acest minister.

Tutuianu: Pro Romania trebuie sa aiba candidat propriu la prezidentiale

Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Tutuianu, a declarat marti intr-o conferinta de presa ca partidul din care face parte trebuie sa vina cu un candidat propriu la alegerile prezidentiale. Anuntul sau vine in contextul in care si PSD si ALDE au afirmat ca vor avea candidati proprii,.

CExN al PSD a decis ca partidul sa aiba un candidat propriu la prezidentiale

ACTUALIZARE Senatorul Nicolae Moga a fost validat, astazi, de Comitetul Executiv National al PSD pentru functia de ministru al Afacerilor Interne, iar Mihai Fifor - pentru functia de vicepremier pe parteneriate strategice, a anuntat, la finalul reuniunii, presedintele PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, astazi, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca s-a votat ca formatiuna sa aiba candidat propriu la alegerile prezidentiale, fiind respinsa varianta sustinerii lui Calin Popescu-Tariceanu. ---- Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat PSD) se reuneste, astazi, la ora 12, la Palatul Parlamentului.

CExN al PSD a decis ca partidul sa aiba un candidat propriu la prezidentiale

Comitetul Executiv National CExN) al PSD a decis ca social-democratii sa aiba un candidat propriu l.

PSD, candidat propriu la alegerile prezidentiale

S-a votat candidat propriu al PSD pentru alegerile prezidentiale si negocieri cu ALDE si PRO Romania pentru sustinere. Stire in curs .

Decizie de ultima ora! PSD, candidat propriu la alegerile prezidentiale

S-a votat candidat propriu al PSD pentru alegerile prezidentiale si negocieri cu ALDE si PRO Romania pentru sustinere. Stire in curs .

Dupa PSD si ALDE, si Pro Romania anunta candidat propriu la prezidentiale

Inflatie de candidati la prezidentiale. Dupa ce PSD si ALDE au anuntat ca vor avea candidati separati, Adrian Tutuianu spune ca Pro Romania trebuie sa vina cu un prezidentiabil propriu. Ideea unei.

Dancila: PSD vrea candidat propriu la prezidentiale, sustinut de ALDE si Pro Romania. Vom avea discutii cu aceste partide Premierul a anuntat trei noi ministri in Guvern (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat ca liderii social-democrati au stabilit, in sedinta Comitetului Executiv National, ca PSD sa aiba candidat propriu la prezidentiale si sa inceapa negocieri cu Pro Romania si cu.

Gabriela Firea, candidat la prezidentiale. Ce spune primarul Capitalei despre acest scenariu: Sunt deschisa

Gabriela Firea sustine ca liderii PSD din teritoriu i-au cerut sa candideze la alegerile prezidentiale si ca ea este deschisa pentru discutii. Primarul general al Capitalei a participat, luni, la sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a precizat ca doreste sa discute in partid despre candidatul pentru alegeri. Gabriela Firea, tentata sa candideze la .

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )