Libnet.ro
UNICEF

13:00

intalnire de urgenta intre Dragnea si Tariceanu

Antena3 Antena3,
intalnire de urgenta intre Dragnea si Tariceanu

Intalnire de ultima ora intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu!Liderii PSD si ALDE sunt fata in fata, in conditiile in care in ultimele zile au avut opinii diferite cu privire la mai. continuă pe Antena3

Surse: Modificari de ultima ora la legile justitiei

Modificari de ultima ora la Legile Justitiei. Guvernul discuta in sedinta de marti o serie de decizii care vor schimba atat modul in care sunt delegati procurorii in functii de conducere, cat si.

intalnire Dragnea - Tariceanu la Parlament

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea, au avut astazi o intalnire la Palatul Parlamentului.

METROU DRUMUL TABEREI. Anunt de ultima ora in privinta metroului spre Drumul Taberei. Care e conditia sa fie gata in acest an

Lucrarile la Magistrala 5 de metrou vor fi finalizate in totalitate pana in septembrie-octombrie, iar daca instanta va judeca in regim de urgenta contestatiile cu privire la sistemul de.

ALOCATII 2019. Anunt de ultima ora facut de ministrul Muncii. De cand cresc alocatiile

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca proiectul ordonantei de urgenta privind majorarea alocatiilor pentru copii va intra in sedinta de guvern de marti, in masura in care va obtine.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )