Libnet.ro
UNICEF

14:30

Partidul lui Tariceanu, la un pas de disparitie: ALDE nu mai are voie sa foloseasca numele si sigla

B1 B1,
Partidul lui Tariceanu, la un pas de disparitie: ALDE nu mai are voie sa foloseasca numele si sigla

Partidul european ALDE a instiintat ALDE Romania ca nu mare voie sa foloseasca numele si sigla partidului, a anuntat deputatul Marian Cucsa, vicepresedinte national al ALDE si presedinte al ALDE. continuă pe B1

Marian Cucsa cere congres in ALDE: ALDE Party a instiintat de trei luni partidul lui Tariceanu ca nu mai are voie sa foloseasca numele si sigla partidului

Deputatul Marian Cucsa afirma ca ALDE Party a trimis in urma cu trei luni o scrisoare catre partidul lui Tariceanu in care instiinteaza ALDE ca nu mai are voie sa foloseasca numele si sigla partidului si cere demisia de urgenta a intregii conduceri a partidului si organizarea unui congres pentru schimbarea numelui si siglei organizatiei politice.

Noi probleme pentru Mario Iorgulescu! Nu mai are scapare dupa ce l-a ucis pe Dani Vicol

Mario Iorgulescu are noi probleme dupa accidentului de circulatie in urma caruia a ucis un tanar de 24 de ani. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu este amenintat de varul barbatului care si-a pierdut viata. Acesta se afla in inchisoare si, potrivit unor surse, are de gand sa se razbune.

Pe langa filmarile din Sacrificiul, Dorian Popa mai are 6 job-uri. Ce face actorul cu banii

Dorian Popa a revenit pe platourile de filmare. Dupa ce fanii au fost intristati la finele serialului La la Band, dat fiind faptul ca era ultimul proiect actoricesc al solistului, Dorian a stat ceva timp pe bara, mai apoi le-a dat vestea ca s-a alaturat echipei de la Sacrificiul. Majoritatea credeau ca Popa si-a luat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )