Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, amendat cu 2.000 de lei de catre CNCD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu, amendat cu 2.000 de lei de catre CNCD

Tariceanu, amendat cu 2. 000 de lei de catre CNCD pentru ca folosit termenul Fuhrer la adresa presedintelui Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, amendat cu 2.000 de lei de CNCD pentru ca folosit termenul Fuhrer la adresa lui Iohannis. Reactia liderului ALDE

CNCD a decis, miercuri, sanctionarea presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu,cu 2. 000 de lei pentru ca a folosit termenul de Fuhrer la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Reprezinta fapta de discriminare si incalca dreptul la demnitate, a transmis CNCD.

Tariceanu, amendat de CNCD pentru ca a folosit Fuhrer la adresa lui Iohannis

Calin Popescu Tariceanu a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) dupa ce a folosit cuvantul Fuhrer la adresa lui Klaus Iohannis. Liderul ALDE a fost sanctionat cu 2. 000 lei.

Tariceanu, amendat de CNCD pentru ca l-a facut Fuhrer pe Iohannis

Calin Popescu Tariceanu a fost amendat cu 2. 000 de lei ce catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru ca l-a comparat cu Hitler pe presedintele Klaus Iohannis.

Calin Popescu Tariceanu, amendat de CNCD, dupa ce l-a numit Fuhrer pe Klaus Iohannis

Calin Popescu Tariceanu a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea discriminarii CNCD), dupa ce a folosit cuvantul Fuhrer la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Spatiul virtual este.

Tariceanu, amendat pentru derapajul verbal la adresa presedintelui Iohannis

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) l-a amendat miercuri pe Calin Popescu-Tariceanu, seful ALDE, pentru ca a folosit termenul Fuhrer - specific nazismului - intr-o postare pe Facebook despre presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )