Libnet.ro
UNICEF

21:47

Tariceanu i cere lui Iohannis sa se delimiteze de plngerea penala a lui Orban / Liderul ALDE anunta ca partidul sau va participa la un miting pro-Dancila

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu i cere lui Iohannis sa se delimiteze de plngerea penala a lui Orban / Liderul ALDE anunta ca partidul sau va participa la un miting pro-Dancila

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, i-a cerut duminica sefului statului, Klaus Iohannis, sa se delimiteze de sesizarea penala a liderului liberal, Ludovic Orban, astfel incat sa nu poata fi considerata parte a unui plan, transmite Mediafax. El a mai declarat ca, daca PSD va organiza un miting de sustinere a premierului Viorica Dancila, atunci membrii ALDE vor participa la aceasta manifestare. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, atac la Iohannis dupa plangerea penala a lui Orban: O acuzatie DEMENTA facuta de aceasta unealta. E conceputa si redactata la Cotroceni (VIDEO)

Liviu Dragnea declara razboi pe fata presedintelui Klaus Iohannis dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban privind inalta tradare si divulgare de informatii secreta in scandalul mutarii ambasadei di.

Tariceanu ii solicita lui Iohannis sa se delimiteze de plangerea penala lui Orban: E rezultatul ori a unei prostii ori a unei nebunii (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a cerut public presedintelui Klaus Iohannis sa se delimiteze de plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea pentru a arata.

Basescu, despre plngerea lui Orban mpotriva lui Dancila: Am discutat cu ambasadori, nimeni nu crede ca aceasta initiativa este una independenta, nimeni nu i-o atribuie lui Orban. Daca l ntrebi despre continut, nu stie sa-l reproduca

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca a discutat in aceste zile cu ambasadori acreditati la Bucuresti si cu politicieni de la Bruxelles si nimeni nu crede ca plangerea penala depusa de liderul PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila este o initiativa independenta, ci o atribuie fie presedintelui Klaus Iohannis, fie cangelarului german Angela Merkel. Basescu a mai spus ca Orban nici nu ar putea reproduce continutul plangerii si a caracterizat aceasta actiune drept una neinspirata.

Dragnea: Plngerea lui Orban este o acuzatie dementa / A fost conceputa n laboratoarele de la Cotroceni / Nu putem avea nicio relatie cu Iohannis, se considera tatucul tarii

Liviu Dragnea a declarat vineri ca plangerea pentru inalta tradare depusa de Ludovic Orban imporiva sa si a premierului Dancila este o acuzatie dementa, nu o acuzatie grava, adaugand ca este convins ca plangerea a fost conceputa la Cotroceni.

Plngerea lui Orban mpotriva lui Dancila si Dragnea a ajuns la DIICOT

Plangerea formulata de presedintelui PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la DIICOT, au precizat, pentru Agerpres, oficiali ai Directiei.

Plngerea lui Orban mpotriva premierului Viorica Dancila a fost trimisa la DIICOT

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plangerii formulate de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD, Liviu Dragnea, aceasta fiind structura competenta in acest caz, relateaza Agerpres, citand oficiali ai Parchetului General.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )