Libnet.ro
UNICEF

01:05

TARICEANU, DESPRE ALEGERILE LOCALE: Ne confruntam cu un posibil absenteism ridicat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU, DESPRE ALEGERILE LOCALE: Ne confruntam cu un posibil absenteism ridicat

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, i-a indemnat pe alegatori sa nu se lase invinsi de un virus si sa se prezinte, duminica, la urne, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, despre alegerile locale in 2020: Din cauza pandemiei de COVID-19 intregul proces electoral a fost perturbat

In cursul zilei de miercuri, 23 septembrie, presedintele Romaniei a discutat despre organizarea alegerilor locale in timpul pandemiei de COVID-19, dar si despre masurile sanitare si de protectie, luate in.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Despre alegeri locale, apa calda, primari si inaugurari de poduri la final de mandat, cu antropologul Radu Umbres: Nu degeaba la unele restaurante se ofera la plecare un mic desert din partea casei

Intr-un interviu pentru Hotnews, antropologul Radu Umbres explica de ce prezenta la vot la alegerile locale este de regula mai mica in mediul urban decat in cel rural, ce ar trebui sa faca partidele si candidatii pentru a-si apropia alegatorii sau cat de bine seamana alegerile din zilele noastre cu cele din anii 30 din Romania.

Profetia teribila a lui Raed Arafat. Ce urmari vor avea alegerile locale asupra pandemiei de COVID-19

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a vorbit in cursul serii de marti despre perioada grea cu care s-a confruntat, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a dezvaluit momentele dificile pe care trebuie sa le gestioneze, mai ales atunci cand este aspru criticat pentru deciziile luate spre binele cetatenilor. Printre altele, seful DSU a .

Lista candidatilor PRO Romania la alegerile locale 2020. Cine vrea la conducere

Oameni reprezentativi pentru comunitatile lor, profesionisti, are Pro Romania pe lista candidatilor la Alegerile Locale 2020, potrivit spuselor liderului formatiunii politice, Victor Ponta. Care sunt numele scrise pe aceasta lista, aflati in randurile de mai jos. Lista candidatilor PRO Romania la alegerile locale 2020 Victor Ponta sustine ca Pro Romania, partidul pe care-l conduce cu .

Sondaje alegerile locale 2020. Cate voturi ar obtine Gabriela Firea si Nicusor Dan

Sondajele publicate cu doar cateva zile inaintea alegerilor locale din 27 septembrie arata sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj il arata pe Nicusor Dan castigator, iar altul arata ca Gabriela Firea va obtine mai multe voturi. Sondaje alegerile locale 2020 U sondaj realizat de PNL arata ca Nicusor Dan va iesi invingator. Pe de alta .

Orasul unde doi independenti se sustin reciproc la alegerile locale. impartasim aceeasi viziune

Doi candidati independenti la alegerile locale au decis sa se sustina reciproc. Bogdan Carausu si profesorul Cristina Balauca candideaza pentru Consiliul Local Botosani si, respectiv, Consiliul Judetean Botosani. Ambii militeaza pentru dezvoltarea educatiei ca o conditie a dezvoltarii societatii.

De ce merg duminica sa votez la alegerile locale 2020? Cum raspund oamenii de afaceri din consultanta, auto, transporturi si food

Pentru a concura intr-o piata cu adevarat libera, firmele au nevoie de eficienta. Iar eficienta apare intr-un oras modern, cu trafic si timp de deplasare decent, parcari, digitalizarea administratiei publice, apa calda, spitale etc. Asa motiveaza unii oameni de afaceri motivul pentru care alegerile locale conteaza enorm pentru businessul lor. Altii aduc alte argumente: Orice investitor evalueaza deciziile de investitii in functie de deschiderea autoritatilor catre business si de buna administrare a orasului. Nu pot sa uit de frustrarile pe care le-am avut in negocierile cu aeroporturile din tara in subordinea consiliilor judetene), de celebra taxa de liniste a lui Mazare, spune intr-o discutie cu HotNews un alt antreprenor. Vezi in articol cum au raspuns oamenii de afaceri la doua intrebari adresate de HotNews: Daca vor merge la vot si de ce conteaza alegerile locale pentru afacerile pe care le au.

Cum afli sectia de vot la care esti arondat pentru alegerile locale 2020 si adresa acesteia

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit lista finala numerotarea sectiilor de vot, dar si sediile acestora, pentru alegerile locale din 2020. Pentru scrutinul de duminica, 27 septembrie au fost organizate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )