Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tariceanu despre alegerile prezidentiale: Noi am facut un plan impreuna, sa mergem pe o candidatura comuna. Ce planuri are Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu despre alegerile prezidentiale: Noi am facut un plan impreuna, sa mergem pe o candidatura comuna. Ce planuri are Dragnea

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca nu a inteles ca anuntul liderului PSD Liviu Dragnea ar fi unul care vizeaza o candidatura proprie la prezidentiale. Presedintele ALDE a precizat ca exista un plan cu privire la o candidatura comuna a celor doua partide. De partea cealalta, presedintele PSD Liviu Dragnea are alte planuri, separate de cele ale partenerului de Coalitie. continuă pe Hotnews

Tariceanu, reactie la anuntul lui Dragnea despre candidatul la prezidentiale: Noi am facut un plan impreuna, sa mergem pe o candidatura comuna

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca nu a inteles ca anuntul liderului PSD Liviu Dragnea ar fi unul care vizeaza o candidatura proprie la prezidentiale. Presedintele ALDE a precizat ca exista un plan cu privire la o candidatura comuna a celor doua partide.

Tariceanu sustine ca Dragnea nu-si va anunta candidatura la prezidentiale: Noi am facut un plan impreuna...

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Liviu Dragnea nu-si va anunta duminica seara candidatura la alegerile prezidentiale, deoarece ei si-au facut un plan impreuna. Anuntul dlui Dragnea nu l-am.

Liviu Dragnea, despre alegerile prezidentiale: Alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat comun

Liviu Dragnea a declarat ca va face anuntul cu privire la candidatul la prezidentiale. Liderul social-democratilor sustine ca alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat comun. PSD a spus mereu in.

Dragnea sustine ca anuntul sau privind alegerile prezidentiale a fost interpretat: Am vazut foarte multe comentarii. Sunt proaste / Sa nu va asteptati la un anunt spectaculos duminica seara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca anuntul sau privind alegerile prezidentiale a fost interpretat, ca a vazut foarte multe comentarii proaste si ca opteaza in continuare pentru un candidat comun PSD-ALDE. El le-a mai spus jurnalistilor sa nu se astepte ca anuntul pe care il va face duminica seara pe aceasta tema sa fie spectaculos.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Dragos Tudorache, despre alegerile europarlamentare si planurile Aliantei 2020 USR PLUS de dupa 26 mai

Dragos Tudorache, membru al Biroului National PLUS si fost ministru de Interne in Guvernul Ciolos, este invitat la Adevarul Live pentru a vorbi despre alegerile europarlamentare care vor avea loc duminica, 26 mai, despre locul Romaniei in Uniunea Europeana, despre planurile Aliantei 2020 USR PLUS pentru romani si masurile propuse de PLUS pentru combaterea saraciei din tara noastra.

Test de cultura generala despre alegerile electorale ale Romaniei. in ce an au obtinut femeile drept de vot

Va propunem un test de cultura generala despre alegerile electorale din Romania sau din teritoriile romanesti, de-a lungul istoriei. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate raspunsuri ati stiut.

Marian Oprisan, despre candidatul la prezidentiale: Trebuie stabilit de Congres, orice alta abordare ar face mult rau PSD

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a comentat recentele declaratii ale presedintelui PSD Liviu Dragnea, potrivit carora candidatul partidului pentru alegerile prezidentiale ar urma sa fie anuntat in seara zilei de duminica, 26 mai.

Indonezia: Sase persoane decedate in urma protestelor de dupa alegerile prezidentiale

Sase oameni au murit in timpul protestelor de strada din Jakarta, care au inceput marti, dupa ce comisia pentru alegeri prezidentiale a confirmat victoria lui Joko Widodo, scrie Reuters.

Calin Popescu Tariceanu, despre sondajul potrivit caruia in Capitala ar obtine mai multe voturi decat Iohannis

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu vine in aceasta seara la Sinteza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )