Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, despre motiunea de cenzura a Opozitiei: Caderea Guvernului ar fi foarte proasta

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre motiunea de cenzura a Opozitiei: Caderea Guvernului ar fi foarte proasta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, in Parlament,ca Opozitia nu are voturile necesare pentru o motiune de cenzura, iar ocadere a Guvernului in aceasta perioada, in. continuă pe Antena3

Ponta, despre motiunea de cenzura: Daca PNL vine cu gluma aia lautareasca cu Guvernul Orban, nu sustinem

Deputatul Victor Ponta a declarat ca PNL si USR nu l-au contactat cu privire la motiunea de cenzura care ar urma sa fie depusa pana la finalul sesiunii parlamentare. El a precizat ca partidul sau Pro Romania vrea demiterea Cabinetului Dancila, dar, daca liberalii vin cu gluma aia lautareasca cu Guvernul Orban, nu va sustine acest demers.

Carmen Dan, despre motiunea de cenzura: Nu avem emotii, suntem pregatiti. Am mai trecut prin asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, duminica seara, ca Guvernul condus de Viorica Dancila nu are emotii referitor la o anuntata motiune de cenzura, precizand ca guvernantii au mai trecut prin asta, relateaza Mediafax.

Tariceanu, adevarul despre motiunea de cenzura a Opozitiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca o motiune de cenzura nu are nicio sansa sa treaca prin Parlament in acest moment, deoarece opozitiei ii lipsesc cel putin.

Tariceanu, despre motiunea de cenzura: E o situatie hilara...

Calin Popescu Tariceanu nu crede ca Opozitia va avea sanse sa treaca motiunea de cenzura. Liderul ALDE sustine ca, si dupa ce 4 parlamentari au plecat de la PSD la PRO Romania, Opozitia tot mai are nevoie.

Ponta: Daca Opozitia vine cu gluma lautareasca ca o sa vina Guvernul Orban, Pro Romania nu sustine motiunea de cenzura

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat duinica, intr-o conferinta de presa, ca membrii Opozitiei nu a discutat cu parlamentarii Pro Romania despre sustinerea unui motiuni de cenzura, Ponta spunand ca, in acest context, nu poate sustine ceva ce nu cunoaste. Victor Ponta a mai spus ca nu ar vota motiunea daca in locul guvernului condus de Viorica Dancila ar veni un guvern condus de Ludovic Orban.

Barna: Motiunea de cenzura va fi depusa, foarte probabil, saptamna viitoare / Iohannis are legitimitatea de a dialoga cu parlamentarii

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va fi depusa, cel mai probabil, saptamana viitoare, a precizat sambata presedintele USR, Dan Barna. in context, el a comentat ca presedintele Klaus Iohannis are legitimitatea de a dialoga cu orice parlamentar al statului roman.

Tariceanu, despre cererea DNA de ridicare a imunitatii: Sunt gata sa imi prezint punctul de vedere in fata plenului Senatului

Biroul permanent al Senatului a decis sa amane cu zece zile termenul pentru depunerea raportului in ceea ce priveste cererea DNA de ridicare a imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu. Vicepresedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )