Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tariceanu, despre OUG pe justitie: Nu cred ca se poate pune problema ca afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor in vreun fel

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, despre OUG pe justitie: Nu cred ca se poate pune problema ca afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor in vreun fel

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Oradea, ca noua OUG pe justitie nu afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor in vreun fel si a sustinut ca ordonanta intareste independenta Sectiei pentru achetarea magistratilor. continuă pe Adevărul

Tariceanu ne linisteste: OUG pe Justitie nu afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor

Calin Popescu Tariceanu a insistat ca noua Ordonanta de Urgenta ce modifica Legile Justitiei nu afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor. Asta desi OUG in cauza a starnit un val de.

Tariceanu, despre protestele din Justitie: Sunt anumiti magistrati foarte vocali care de fapt au o alta agenda politica

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Cluj, referindu-se la protestele magistratilor, ca sunt anumiti magistrati foarte vocali care de fapt au o alta agenda politica. Si Norica Nicolai a sustinut ca magistratii nu pot refuza sa intre in cauze si ca s-a ajuns prea departe, pentru ca o parte din oamenii din puterea judecatoreasca incearca sa se comporte ca oamenii politici sau ca niste sindicate.

Ce crede Liviu Dragnea despre OUG pe Justitie anuntata de Tudorel Toader

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca Ordonanta de Urgenta care modifica Legile justitiei era necesara si trebuia data de catre Guvern, potrivit stiripesurse. ro. Eu cred ca OUG a respectat.

Klaus Iohannis, despreOUG pe Justitie: Romania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul politic asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti,despre OUG pentru modificarea legilor justitieicaRomania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul politic asupra.

TARICEANU, DESPRE NOMINALIZAREA LUI MIRCEA DRAGHICI PENTRU CONDUCEREA AEP: Nu vad o problema

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa la Oradea, ca nu vede o problema in legatura cu nominalizarea de catre PSD a lui Mircea Draghici pentru postul de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP).

USR, despre OUG pe legile justitiei: Vor sa puna mana pe absolut tot ce inseamna justitie in aceasta tara

Uniunea Salvati Romania USR) a criticat marti seara ordonanta de urgenta care modifica Legile Justitiei adoptata de Guvern, spunand ca PSD-ALDE doresc sa puna mana pe absolut tot ce inseamna justitie in aceasta tara.

Lazar, despre OUG pe justitie: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a ataca ordonanta la Curtea Constitutionala

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat vineri la RFI ca luni va face demersurile de contestare la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile justitiei si care a scos astazi in strada sute de magistrati, in Bucuresti si in mai multe orase din tara. De asemenea, acesta a spus ca saptamana viitoare va transa saptamana viitoare cine are competente in dosarul Tel Drum, DNA sau sectia speciala recent infiintata de PSD-ALDE, la care a ajuns astazi o copie a dosarului Tel Drum.

Scurt inventar al masurilor Guvernului cu impact major n economie. Gabriel Biris, despre OUG 114: Vad un singur cstigator: rusii!

Incerc sa schitez un raspuns personal cu privire la care este ratiunea din spatele acestei cavalcade de modificari venite odata cu OUG 114. Care OUG a blocat exploatarea gazului din Marea Neagra, a lovit exploatarea gazului onshore. A lovit tot lantul de energie electrica. A lovit sistemul bancar. A lovit Pilonul II. A lovit telecomul. A blocat sectoarele si le-a destabilizat economic. Vedem ca in conditiile in care ai nevoie de investitii in energie electrica, tu vii cu o taxa de 2% pe cifra de afaceri despre care ANRE mai spune ca se aplica si pe anul trecut. Vad un elan distructiv de pe urma caruia nu vad decat un singur castigator: rusii, a spus consultantul fiscal Gabriel Biris, la o conferinta organizata vineri de Finmedia.

SECTIA PENTRU JUDECATORI A CSM DESPRE OUG 7/2019: Solicitarea de avizare a fost transmisa Consiliului cu o zi inainte de adoptarea acesteia

Sectia pentru judecatori a CSM precizeaza, referitor la afirmatia potrivit careia Consiliul Superior al Magistraturii ar fi refuzat sa ia masuri pentru a contracara adoptarea OUG 7/2019, ca solicitarea de avizare a proiectului acestui act normativ a fost transmisa Consiliului cu o zi inainte de adoptarea ordonantei de urgenta.

LAZAR, DESPRE OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Modificarile pot conduce la aparitia unui blocaj institutional

Procurorul general, Augustin Lazar, a trimis, astazi seara, un punct de vedere cu privire la modificarile aduse, prin OUG, legilor justitiei si isi exprima ingrijorarea fata de blocajul institutional al Ministerului Public ce ar putea fi generat de recentele modificari ale legilor justitiei. in plus, Lazar sustine ca unele dintre prevederi sunt neconstitutionale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )