Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tariceanu, dupa moartea judecatorului Mustata: Penitenciarele sunt facute sa-i primeasca pe cei care sunt condamnati si isi ispasesc pedepsele, dar acest lucru presupune exterminarea lor

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, dupa moartea judecatorului Mustata: Penitenciarele sunt facute sa-i primeasca pe cei care sunt condamnati si isi ispasesc pedepsele, dar acest lucru presupune exterminarea lor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca moartea judecatorului Stan Mustata, incarcerat la penitenciarul Jilava, a venit, probabil, ca urmare a lipsei de ingrijire. continuă pe Adevărul

Tariceanu, dupa moartea lui Mustata: Penitenciarele nu sunt pentru exterminarea condamnatilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, la o emisiune TV, intrebat despre moartea fostului judecator Stan Mustata, ca penitenciarele sunt facute ca sa primeasca pe cei care sunt condamnati si isi ispasesc pedepsele, dar acest lucru nu presupune exterminarea lor, relateza Mediafax.

Este ancheta in trei penitenciare dupa moartea judecatorului Stan Mustata

Este ancheta in trei penitenciare dupa moartea judecatorului Stan Mustata. Se fac cercetari in Penitenciarul Rahova, cel de la Giurgiu si Penitenciarul Jilava. in plus, procurorii au fost sesizati si ei du.

Ancheta de amploare dupa moartea judecatorului Stan Mustata: Acuzatii grave la adresa conducerii penitenciarelor

O ancheta urmeaza sa aiba loc la penitenciarele Jilava, Rahova si Giurgiu dupa ce fostul judecator Stan Mustata a murit miercui dupa o perioada in care a fost plimbat intre puscarii si.

Florin Dumitrescu, DEVASTAT dupa MOARTEA colegului sau: Bucataria a pierdut un gigant

Chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj emotionant dupa moartea unui celebru coleg de breasla. Joel Robuchon. Altceva nu stiu ce sa spun, dar bucataria franceza a mai pierdut un gigant, a scris Chef.

Tariceanu, dupa decesul judecatorului Mustata: Poate ca ar trebui sa constituim o comisie parlamentara de ancheta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca exista posibilitatea constituirii unei comisii de ancheta parlamentara daca ancheta Ministerului Justitiei nu va face lumina in cazul decesului fostului judecator Stan Mustata in penitenciar, scrie Agerpres.

NUNTA anului in showbizul ROMANESC! Decizie BOMBA dupa moartea llenei Ciuculete! Abia acum s-a aflat TOTUL! Nimeni nu se astepta la ASTA

Cornel Gales, fostul sot al llenei Ciuculete, se insoara, la doar un an si jumatate de la moartea marii cantarete. Marele eveniment ar urma sa aiba loc chiar anul acesta, in toamna. Cornel Gales este.

Ioan Bocsa, mesaj dupa moartea lui Dumitru Farcas: isi facea planuri chiar si in ultimele zile ale vietii

Dumitru Farcas a fost un mare artist, considerat astfel chiar si de cei din afara artei, spune cunoscutul interpret de muzica populara, Ioan Bocsa, dupa 50 de ani de prietenie cu celebrul taragotist. Ioan Bocs.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )