Libnet.ro
UNICEF

00:06

TARICEANU: Noi suntem in favoarea organizarii alegerilor parlamentare in luna martie 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU: Noi suntem in favoarea organizarii alegerilor parlamentare in luna martie 2021

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, prefera ca alegerile parlamentare sa fie organizate in martie 2021 din motive de siguranta sanitara. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, reactie dura dupa propunerea amanarii alegerilor parlamentare pentru 2021: Va dati seama ce catastrofa ar fi!

Liderii mai multor formatiuni politice nu sunt de acord cu organizarea alegerilor parlamentare in luna decembrie 2020. Printre acestia, Calin Popescu Tariceanu, care a propus ca scrutinul sa se desfasoare in.

Iohannis, despre amanarea alegerilor parlamentare: Ar fi o incercare jalnica pentru diurna

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu amanarea alegerilor parlamentare: E incercarea jalnica a unor politicieni care stiu ca nu mai intra in Parlament, sa mai prinda cateva luni de diurna.

Iohannis: Nu vad oportuna amanarea alegerilor parlamentare. E incercarea jalnica a unor politicieni sa mai prinda cateva luni de diurna

Presedintele Klaus Iohannis considera ca amanarea alegerilor parlamentare nu este oportuna, sustinand ca este vorba despre incercarea jalnica a unor politicieni care stiu ca nu mai intra in Parlament ca sa mai prinda cateva luni de diurna.

Surse: Data alegerilor parlamentare poate fi stabilita de Parlament. Decizie CCR

Curtea Constitutionala a decis ca parlamentul poate stabili data alegerilor parlamentare, respingand contestatia presedintelui Klaus Iohannis pe aceasta tema, au declarat surse oficiale pentru HotNews. ro.

CCR a respins sesizarea presedintelui Iohannis si a decis ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare din acest an

Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea presedintelui Iohannis si a decis ca Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare din acest an, au declarat surse din cadrul CCR pentru.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Am stabilit calendarul de pregatire al alegerilor parlamentare. Voi conduce campania electorala (VIDEO)

Miercuri, la finalul sedintei BPN, premierul Ludovic Orban a declarat ca a stabilit calendarul alegerilor parlamentare si ca el va conduce campania electorala, fiind un lucru pe care si-l asuma in calitate de.

CCR s-ar putea pronunta pe sesizarile asupra Legii privind organizarea alegerilor parlamentare

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea pronunta, marti, o decizie asupra sesizarilor presedintelui Klaus Iohannis si Guvernului asupra Legii privind unele masuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor, ca urmare a incetarii mandatului Parlamentului ales in anul 2016, scrie Agerpres. Pe 17 august, seful statului a sesizat CCR, solicitand sa constate ca acest act normativ este neconstitutional in ansamblul sau.

AFP: Alegeri muncipale in Romania, un test riscant inaintea alegerilor parlamentare din decembrie

Romanii isi aleg duminica primarii si consilierii locali, intr-un scrutin considerat un test inaintea alegerilor legislative cruciale prevazute in decembrie, insa amenintat de un puternic absenteism din cauza intensificarii epidemiei de Covid-19, scrie duminica agentia France-Presse, citata de News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )