Libnet.ro
UNICEF

13:45

Viorica Dancila, despre Tariceanu: A facut rau propriului sau partid. Vad un ALDE cazut si nu imi pare bine

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre Tariceanu: A facut rau propriului sau partid. Vad un ALDE cazut si nu imi pare bine

Premierul Viorica Dancila a precizat ca il respecta pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dar nu intelege gestul fostului presedinte al Senatului de a parasi Guvernarea. Eu l-am respectat pe domnul. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre viitorul ministru al Justitiei: Cred ca vom veni tot cu o persoana din randul magistratilor

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca isi doreste sa nominalizeze tot o persoana din randul magistratilor pentru functia de ministru al Justitiei, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o revoce din functie pe Ana Birchall.

Viorica Dancila despre alegerile prezidentiale: Nu am intrat in aceasta batalie ca sa fac blat cu cineva

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, a infirmat, miercuri seara la Sinteza Zileispeculatiile potrivit carora ar face un blatelectoral la alegerile.

Viorica Dancila: Iohannis face rau propriei tari.Ne-a spus ca a citit Pactul pentru romani si a trecut mai departe. Cum rade de Opozitie premierul

Prim-ministrul Viorica Dancila i-a criticat, luni seara, pe cei din opozitie si pe Klaus Iohannis, pentru faptul ca nu au vrut sa semneze pana la acest moment Pactul pentru bunastarea romanilor pe care PSD l-a propus saptamana trecuta.

Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a condamnat, luni seara, partidele politice din Opozitie, pe motiv ca acestea au refuzat sa semneze pactul propus de PSD privind bunastarea romanilor. Am propus, la sfarsitul.

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

Dancila, despre pact: Am cerut doar o garantie scrisa ca romanii nu vor mai trece niciodata prin experienta taierii veniturilor

Premierul Viorica Dancila spune ca liderii opozitiei, in frunte cu presedintele Klaus Iohannis, au ales fie sa ignore pactul pentru bunastarea romanilor, propus de PSD, prin care social-democratii solicita ca veniturile romanilor sa nu scada indiferent cine va veni la putere, fie au conditionat semnarea pactului de obtinerea unor avantaje electorale. Dancila mai sustine ca singurul plan al Opozitiei este cel al taxarii si al taierilor.

Dancila, despre pact: Partidele din opozitie nu sunt in stare sa isi asume acest angajament de bun-simt

Premierul Viorica Dancila a declarat ca orice partid care vrea sa ajunga la guvernare cu bune intentii nu ar trebui sa se teama sa semneze Pactul pentru bunastarea romanilor. Premierul a mai precizat ca a trecut inca o zi de indiferenta si dispret pentru ce ar trebui sa fie o asumare ferma ca vor continua masurile pentru cresterea nivelului de trai, iar partidele din opozitie nu sunt capabile sa inteleaga si sa-si asume acest angajament.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern. Vestimentatia premierului a atras toate privirile

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern de marti? Vestimentatia premierului a atras toate privirile. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern Marti, 17 septembrie, a fost sedinta de Guvern. Pe langa discurs, Viorica Dancila a fost nevoita sa isi pregateasca si tinuta. De .

VIORICA DANCILA: Prin implicare, curaj si determinare veniturile tuturor romanilor au crescut

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca masurile luate de guvern au dus la cresterea veniturilor tuturor romanilor, iar seniorii Romaniei au in prezent pensii care au crescut in medie cu 55% fata de decembrie 2016.

Viorica Dancila confirma vizita in SUA: Va avea si o componenta economica puternica

Premierul Viorica Dancila a confirmat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca duminica va incepe o vizita in Statele Unite. Dancila spune ca aceasta vizita de lucru va avea si o componenta economica puternica si va fi un bun prilej sa prezentam investitorilor americani oportunitatile de afaceri din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )