Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marcel Ciolacu, acuzatii grave! Totul a fost un tun, pe model Unifarm! Au spart banii tarii!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, acuzatii grave! Totul a fost un tun, pe model Unifarm! Au spart banii tarii!

Marcel Ciolacu ataca dur reprezentantii PNL dupa scandalul pacanelelor scutite de impozite. Acesta sustine ca national-liberarii nu s-au lasat pana nu au mai dat pe sest o tura de facilitati fiscale pentru industria pacanelelor. De asemenea, acesta il acuza pe Nelu Tataru ca, cei 50 de milioane de euro platiti pentru mastile promise, au fost doar un tun pe model Unifarm. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei. Nu mai certati romanii, ati fost si sunteti antimodele, a transmis Ciolacu reprezentantilor Guvernului.

MARCEL CIOLACU: Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejeaza romanii, ci industria pacanelelor

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca liberalii pe care ii numeste combinatozaurii din Guvernul PNL nu ii protejeaza pe romani, ci industria pacanelelor.

MARCEL CIOLACU: Planul National de Investitii si Relansare Economica este un program de cumparat voturi

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Planul National de Investitii si Relansare Economica, prezentat miercuri de Executiv, este un program exclusiv electoral, pentru a vana voturi, scrie Agerpres.

MARCEL CIOLACU: Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica, elaborat de Guvern, copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

Marcel Ciolacu: Guvernarea PNL produce 600.000 de someri. in cateva luni, liberalii distrug tot ce se castigase in trei ani cu PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, este de parere ca PNL a reusit sa spulbere tot ce castigase Romania in trei ani de guvernare social-democrata. El a criticat aspru planul national de.

Marcel Ciolacu: Liberalii si-au angajat aproape 15.000 de pile la stat. Mars cu hotia!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuza liberalii ca distrug tot ce se castigase in 3 ani cu PSD. Cand oamenii raman pe drumuri iti trebuie mult cinism si tupeu sa vorbesti despre investitii, a scris el, joi, pe Facebook.

Daniel Ionascu, liderul PPU, reactie fulger la anuntul surprinzator al lui Marcel Ciolacu: Partidul nostru se dezvolta organic

Daniel Ionascu, liderul PPU, singurul partid social-liberal din Romania, a reactionat prompt la anuntul presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, referitor la o posibila alianta intre partidele aflate pe partea stanga a esicherului politic.

Marcel Ciolacu: Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejeaza romanii, ci industria pacanelelor

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca liberalii pe care ii numeste combinatozaurii din Guvernul PNL nu ii protejeaza pe romani, ci industria pacanelelor. Acesta mai acuza ca PNL stie sa protejeze doar interesele de afaceri si spune ca Executivul a dat o ordonanta de urgenta care a acordat facilitati fiscale pentru industria pacanelelor.

Marcel Ciolacu, prima reactie la masurile PNL: E un plagiat, amatorism si hotie

Marcel Ciolacu vine cu o reactie dura dupa programul de relansare al economiei prezentat astazi de PNL. Liderul social-democrat sustine ca acesta este un proiect mai vechi al PSD, care nu mai este realist in momentul de fata.

Marcel Ciolacu, dupa relansare economica a PNL: Nasol moment, faina coliva!

Marcel Ciolacu a declarat ca programul de relansare economica prezentat de PNL si Klaus Iohannis este doar un lung sir de discursuri triste, iar la final transmite celebra vorba: nasol moment, faina coliva.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )