Libnet.ro
UNICEF

00:07

TATARU: Proiectul de lege privind cerintele CCR este gata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TATARU: Proiectul de lege privind cerintele CCR este gata

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat duminica, faptul ca proiectul de lege pentru punerea in concordanta a cerintelor Curtii Constitutionale privind carantinarea si izolarea persoanelor cu COVID-19 este gata, acesta urmand sa fie pus, luni, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Tataru: Proiectul de lege privind cerintele CCR legate de carantinare si izolare este gata Maine il punem pe ordinea de zi a Guvernului

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat duminica, faptul ca proiectul de lege pentru punerea in concordanta a cerintelor Curtii Constitutionale privind carantinarea si izolarea persoanelor cu COVID-19 este gata, acesta urmand sa fie pus, luni, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern, relateaza Agerpres.

DOCUMENT Noile definitii ale carantinei si izolarii Cum arata proiectul de lege adoptat de Guvern Este definita si carantina bunurilor

Guvernul a aprobat proiectul care va reprezenta baza legala pentru aplicarea masurilor de carantina si izolare, urmand ca acesta sa fie discutat de Parlament in regim de urgenta. Prin acest proiect au fost definiti termenii de carantina si izolare, dar si carantina bunurilor. Potrivit proiectului, vor putea intra in carantina persoanele suspecte de a fi infectate sau purtatoare ale unui agent patogen. Izolarea se poate dispune doar pentru persoanele purtatoare de agenti patogeni ai bolilor infecto-contagioase.

VIDEO Orban, un nou atac la CCR: S-a comportat ca o filiala a PSD Sedinta de guvern pentru carantina si izolare

Pe masa cu proiectul de lege privind carantina si izolarea, necesar dupa decizia Curtii Constitutionale, premierul Ludovic Orban a lansat un nou atac la CCR, sustinand ca aceasta este o filiala a PSD.

EXCLUSIV Ce prevede proiectul de lege privind carantina si izolarea, adoptat de Guvern ca urmare a deciziei CCR

Guvernul Orban va adopta in sedinta de luni proiectul de lege care pune in acord textele normative referitoare la carantina, izolare si internarea obligatorie cu deciziile CCR. Proiectul de lege va fi trimis la Parlament, unde poate fi modificat de majoritatea PSD-ALDE-ProRomania. La inceputul sedintei de Guvern, premierul Ludovic Orban a criticat din nou CCR, pe care a numit-o filiala a PSD.

Guvernul nu renunta, proiectul de lege privind carantina este gata

Guvernul va lua in discutie in sedinta de astazi proiectul de lege privind carantina pe perioada pan.

DOCUMENT. Proiectul de lege privind carantina, aprobat in Guvern

LEGE privind instituirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in situatii de risc epidemiologic si biologic. Proiectul va merge in regim de urgenta in Parlament.

Raluca Turcan: PSD sa adopte proiectul de lege privind carantina si izolarea, la fel de repede cum facea cu modificarea codurilor penale

Vicepremierul Raluca Turcan a indemnat PSD sa voteze proiectul de lege privind instituirea carantinei, adoptat luni de catre Guvern, la fel de repede cum a facut cu modificarea Codului penal si Codului de procedura penala. Ea a adaugat ca asteapta de la social-democrati aceeasi mobilizare exemplara pe care au aratat-o pentru teme precum amnistia si gratierea.

Raluca Turcan, indemn la PSD: Sa adopte proiectului de lege privind carantina si izolarea, la fel de repede cum facea cu modificarea Codurilor Penale!

Vicepremierul Raluca Turcan a facut, luni, apel la parlamentarii PSD sa adopte proiectului de lege privind carantina si izolarea. Ea mentioneaza ca partidul social-democrat este vinovatul moral pentru cresterea numarului de noi infectari, prin toate apelurile facute la nerespectarea masurilor de protectie.

Tataru: Am creat un grup de lucru care va pune in concordanta cerintele CCR privind carantinarea si izolarea

Ministrul Nelu Tataru a afirmat, vineri seara, ca Ministerul Sanatatii, Ministerul de Interne si Ministerul Justitiei au creat un grup de lucru in vederea inaintarii unui proiect de lege pentru punerea in concordanta a cerintelor Curtii Constitutionale privind carantinarea si izolarea persoanelor cu COVID-19. De asemenea, Tataru a mai spus guvernul nu s-a asteptat ca numarul infectarilor sa creasca dupa relaxare, dar acum se asteapta la acest lucru.

Raed Arafat, detalii despre noul proiect de lege privind izolarea. Carantina are o noua definitie, iar cetatenii pot contesta orice masura luata in pandemie

Seful DSU Raed Arafat a dat detalii, luni, despre proiectul de lege care este menit sa puna in acord actele normative referitoare la izolare si internarea obligatorie cu deciziile CCR. Noutatile constau in aceea ca oricine poate contesta in instranta orice decizie luata de autoritati in pandemie, iar termenul de carantina are o noua definitie, asemanatoare celei folosite la nivel international.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2257 seconds )