Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dragnea, revoltat ca nu s-a putut plati taxa de pod de la Fetesti prin SMS. Va schimba iar premierul?

B1 B1,
Dragnea, revoltat ca nu s-a putut plati taxa de pod de la Fetesti prin SMS. Va schimba iar premierul?

Dupa George Soros, bancile, multinationalele, Bruxelles-ul si patronii, lui Liviu Dragnea i-a casunat si pe companiile de telefonie mobila. Seful PSD a sustinut, marti seara, ca e inadmisibil ca intr-o. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Am primit mesaje de la oameni ca nu pot plati taxa de pod la Fetesti prin SMS. Inadmisibil, contractul cu operatorii de telefonie mobila nu contine obligatii de ambele parti?

Liviu Dragnea scrie intr-o postare pe Facebook ca a primit astazi mai multe mesaje de la oameni care se intorceau de la mare cum ca nu pot plati taxa de pod la Fetesti prin SMS, deoarece sistemul nu functioneaza, liderul PSD denuntand drept inadmisibil acest lucru intr-o zi cu trafic atat de intens.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce soferii au stat la coada la Fetesti: Mi se pare inadmisibil

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a scris marti seara, pe Facebook, ca a primit mesaje de la mai multe persoane care nu au putut plati taxa de pod de la Fetesti prin SMS. Dragnea a aratat ca,.

Cum puteti plati de taxa de pod pentru a evita aglomeratia de pe Autostrada Soarelui

Avand in vedere traficul aglomerat pe relatia Bucuresti Constanta si retur in perioada minivacantei de 1 Mai, CNAIR reaminteste soferilor ca pentru utilizarea podului peste Dunare intre Fetesti si Cernavoda trebuie achitat tariful de trecere peajul).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )