Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a promulgat legea privind restituirea sumelor pe taxa speciala pentru autoturisme

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a promulgat legea privind restituirea sumelor pe taxa speciala pentru autoturisme

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele pentru promulgarea a doua legi pentru aprobarea a doua OUG care se refera la restituirea pe cale administrativa a sumelor reprezentand taxa speciala pentru. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea offshore

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgarea a legii offshore. stire in curs de actualizare .

Legea offshore, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore.

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea de functionare a institutiei Avocatul Poporului: Victor Ciorbea ar putea ramane fara pensia de nabab

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala Legea privind organizarea si functionarea institutiei Avocatului Poporului, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Klaus Iohannis ataca la CCR pensia speciala pentru Avocatul Poporului: Constituie un privilegiu nejustificat

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, luni, Curtea Constitutionala in legatura cu legea Avocatului Poporului, recent modificata de Parlament si care ii confera celui care ocupa respectiva functie beneficii importante.

Sinteza zilei. Secretul teribil al procurorului lui Klaus Iohannis

O noua dezvaluire-bomba, luni, la Sinteza zilei. Procurorul care l-a albit pe Klaus Iohannis, Cristian Aurel Lazar - si care, de altfel, se ocupa si de dosarul in care este chemata, joi, la audieri.

Sinteza zilei. De ce vrea Klaus Iohannis sa darame Guvernul Dancila

Mihai Gadea a pregatit o noua editie spectaculoasa a Sintezei zilei, luni seara. Devine tot mai clar ca planul lui Klaus Iohannis pentru luna noiembrie este de a darama guvernul. Dar de ce? Vreau sa va.

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o administratie publica eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj, in cadrul Galei Asociatiei Municipiilor din Romania, in care subliniaza ca tara noastra are nevoie de o administratie publica eficienta, el mentionand.

Dragnea a mai venit cu o valiza pentru a-l acuza pe Klaus Iohannis de activitate posibil infractionala

Liviu Dragnea a venit luni cu o noua valiza gasita de un localnic din Sibiu care a spus ca a gasit-o in curte, prezentand o ancheta realizata in 2015 de site-ul de investigatii Rise Project despre casa pe care presedintele Klaus Iohannis a pierdut-o definitiv in justitie.

Liviu Dragnea, la Parlament cu o noua valiza cu informatii despre Klaus Iohannis: Un localnic din Sibiu a zis ca a gasit-o in curte(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a adus, luni, la Parlament, o noua valiza cu mai multe stick-uri, pe care s-ar afla informatii despre Klaus Iohannis. Azi este a doua zi de luni si este a doua valiza. Un localn.

Klaus Iohannis face APEL la PRIMARI:Nu se mai poate continua asa. Aceasta TOPAIALA e de rau augur! (VIDEO)

Klaus Iohannis a cerut, luni, inlocuirea Guvernului Dragnea-Dancila. Presedintele a declarat ca Executivul PSd nu si-a tinut promisiunile, printre care descentralizarea si un buget suficient pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )