Libnet.ro
UNICEF

11:45

Sedinta Parlamentului pentru investirea Guvernului a inceput

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sedinta Parlamentului pentru investirea Guvernului a inceput

ACTUALIZARE 15:55 Dancila: Nu voi introduce nicio taxa noua; vom renunta la formularul 600 Viorica Dancila a anuntat, astazi, in plenul Parlamentului, ca nu va introduce in mandatul sau nicio taxa noua, iar in aceasta saptamana se va renunta la formularul 600. ------ * ACTUALIZARE 15:45 Premierul desemnat, Viorica Dancila, a spus, in plenul reunit al Parlamentului, ca reprezinta, alaturi de Cabinetul sau, vointa politica a coalitiei majoritare din Parlament, spunandu-le parlamentarilor ca nu vor vota persoane, ci dorinta cetatenilor Romaniei exprimata la alegerile din decembrie 2016. ------ * ACTUALIZARE 15:40 Viorica Dancila: Obiectivul meu este ca in 2020 Romania sa fie in clasamentul celor mai puternice economii din UE ---- Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit luni dupa-amiaza pentru votul privind Cabinetul Dancila. La sedinta si-au inregistrat prezenta 352 de parlamentari. continuă pe Ziarul Bursa

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, e absent de la votul pentru investirea Guvernului Dancila

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD si senator, a fost declarat absent la votul din Parlament pentru investirea Guvernului Dancila. El a fost strigat de chestorul Senatului si declarat absent. Badalau este autorul unei scrisori critice la adresa lui Liviu Dragnea in urma cu doua saptamani.

Ludovic Orban: Prin investirea Guvernului Dancila, Liviu Dragnea va deveni premierul de facto

Parlamentarii liberali vor vota impotriva, la vedere, la investirea Guvernului Dancila, a anuntat du.

Presedintele Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, decretul pentru numirea Guvernului Romaniei.

Presedintele Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului, potrivit Administratiei Prezidentiale. Guvernul Dancila a fost investit cu 282 de voturi pentru, 136 voturi.

Presedintele Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului. Iata LISTA ministrilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului, potrivit Administratiei Prezidentiale. Guvernul Dancila a fost investit cu 282 de voturi pentru, 136 voturi.

Scandal la Parlament inaintea votului pentru investirea noului guvern

Viorica Dancila a avut parte de o surpriza neplacuta la intrarea in Parlament in momentul in care intra in curtea Palatului Parlamentului, premierul desemnat a fost primit cu.

Protest de amploare in Albania, pentru demiterea Guvernului

Mii de manifestanti din partea opozitiei au cerut sambata la Tirana demisia guvernului socialist al .

Dragnea a DEZVALUIT TOTUL! Motivul BOMBA pentru schimbarea Guvernului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara ca motivul pentru care Guvernul Tudose a fost inlocuit este starea de tensiune permanenta dintre Executivsi partid, alimentata dezvonul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )