Libnet.ro
UNICEF

05:00

Surse: Ministrul Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate

Adevărul Adevărul,
Surse: Ministrul Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate

Premierul Mihai Tudose nu e deloc incantat de anuntul despre noua taxa facut de Ionut Misa, potrivit Digi24. Surse apropiate Guvernului spun ca Tudose a avut o discutie cu ministrul Misa, iar seful Guvernului l-a mustrat pe Ministrul de Finante pentru declaratiile referitoare la taxa de solidaritate. continuă pe Adevărul

Ministrul Ionut Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate-surse Digi 24

Premierul Mihai Tudose nu e deloc incantat de anuntul despre noua taxa facut de Ionut Misa, care n-ar fi la prima problema de comunicare, sustine Digi24. Surse apropiate Guvernului spun ca Tudose a avut o discutie cu ministrul Misa, iar seful Guvernului l-a mustrat pe Ministrul de Finante pentru declaratiile referitoare la taxa de solidaritate.

Citu: Ministrul Misa manipuleaza la nivel de gradinita. Taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Vicepresedintele PNL Florin Citu sustine ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, manipuleaza la nivel de gradinita, iar taxa de solidaritate este o gaselnita disperata pentru a acoperi gaurile generate la bugetul de stat de o guvernare iresponsabila in gestionarea economiei, aflata in impas.

Citu (PNL): Ministrul Misa manipuleaza la nivel de gradinita. Taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Senatorul PNL Florin Citu afirma, intr-un comunicat de presa, ca presupusa taxa de solidaritate de 2% despre care a vorbit ministrul Finantelor Ionut Misa este o gaselnita a guvernului Mihai Tudose pentru a acoperi gaurile generate la bugetul de stat de o guvernare iresponsabila in gestionarea economiei, aflata in impas.

Surse: Premierul l-a criticat pe ministrul de Finante pentru taxa de solidaritate aparuta peste noapte

Premierul Mihai Tudose l-ar fi criticat in termeni duri pe ministrul Misa, dupa anuntul despre noua taxa de solidaritate. solidaritate. informatii din zona guvernamentala, citate de Digi24.

Politic Show: Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate; Presedintele Comisiei SRI: Udrea ne-a spus cum se discuta despre anchetarea baronilor PSD; Tariceanu: Ma ingrijoreaza atitudinea unor ambasadori care au fetisuri si vorbesc numai de cor

Realitatea paralela in care traieste ministrul pentru IMM-uri: Peste 70% dintre romanii plecati din tara doresc sa se intoarca. Peste 70% dintre romanii de peste hotare doresc sa se intoarca in tara in urmatorii cinci ani, insa trebuie sa gaseasca. Surse: PNL a selectat oamenii care sa combata PSD. Cine va fi noul purtator de cuvant al liberalilor. Conducerea PNL a stabilit comunicatorii formatiunii, pe aceasta lista fiind prinsi lideri vocali, dar si unii care mai degraba fug de presa, cum sunt prim-vicepresedintii.

Premierul Tudose, ironic la adresa ministrului Misa, dupa anuntul privind taxa de solidaritate: A explicat bine, traducerea nu iese. Taxa exista

Premierul Mihai Tudose a explicat, vineri, ca taxa de solidaritate exista si acum, la un nivel de 0,25%, si va fi mentinuta pentru ca este o cerinta a UE si a sindicatelor.

Platforma Romania 100: Directiva UE invocata de ministrul Finantelor pentru taxa de solidaritate nu exista

Platforma Romania 100 considera ca toti antreprenorii din Romania microintreprinderi, PFA-uri, afaceri de familie, societati medii si mari) vor suferi in 2018 din cauza introducerii taxei de solidaritate si ca Guvernul trebuie sa explice introducerea acesteia si destinatia banilor.

Tudose l-a ironizat pe ministrul Finantelor in legatura cu taxa de solidaritate, dar a dat explicatii similare

Premierul Mihai Tudose l-a ironizat vineri pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru explicatiile date de acesta in legatura cu taxa de solidaritate. Cand a fost intrebat insa despre aceasta taxa, Tudose a dat explicatii similare cu ale lui Misa.

Ministrul Finantelor: Impozitul zero pentru salariile sub 2.000 de lei nu va fi implementat / Impozitul va scadea de la 16 la 10%/ Se introduce Taxa de solidaritate de 2%

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a recunoscut miercuri seara ca impozitul zero pentru salariile mai mici de 2. 000 de lei nu va fi implementat in 2018, asa cum prevede programul de guvernare PSD-ALDE, dar anunta ca impozitul va scadea de la 16 la 10% pentru absolut toate veniturile, concomitent cu reducerea si transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat. In schimb, se va introduce o taxa de solidaritate de 2%. UPDATE Rugat sa dea mai multe informatii in legatura cu asa-numita taxa de solidaritate: Este o directiva europeana care reglementeaza pentru fondul de salarii o anumita taxa . ) O plateste angajatorul la fondul de salarii, sa aiba si el o responsabilitate fata de bugetul de stat.

Ministrul Finantelor: Impozitul zero pentru salariile sub 2.000 de lei nu va fi implementat / Taxa de solidaritate de 2%

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a recunoscut miercuri seara ca impozitul zero pentru salariile mai mici de 2. 000 de lei nu va fi implementat in 2018, asa cum prevede programul de guvernare PSD-ALDE, si a anuntat o taxa de solidaritate de 2%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )