Libnet.ro
UNICEF

18:30

Taxa clawback, singura metoda prin care statul a tinut sub control cheltuielile pe medicamente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Taxa clawback, singura metoda prin care statul a tinut sub control cheltuielile pe medicamente

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, avertizeaza ca mult blamata taxa clawback este singura metoda prin care statul roman a tinut sub control cheltuielile pe medicamente, iar aceasta aduce la bugetul de stat peste 80 milioane de euro pe trimestru. continuă pe Ziarul Bursa

Taxa clawback, singura metoda prin care statul a tinut sub control cheltuielile pe medicamente

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, avertizeaza ca mult blamata taxa clawback este singura metoda prin care statul roman a tinut sub control cheltuielile pe medicamente, iar aceasta aduce la bugetul de stat peste 80 milioane de euro pe trimestru.

Vlad Voiculescu: Mult blamata taxa clawback este singura metoda prin care statul a tinut sub control cheltuielile pe medicamente; aduce anual la buget peste 320 de milioane de euro

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu avertizeaza ca mult blamata taxa clawback este singura metoda prin care statul roman a tinut sub control cheltuielile pe medicamente, iar aceasta aduce la bugetul de stat peste 80 milioane de euro pe trimestru, spunand ca s-a intamplat ceea ce a prevazut - distribuitorii de medicamente au folosit criza imunoglubulinei pentru a obtine de la Ministerul Sanatatii ceea ce isi doresc, si anume exceptarea de la taxa clawback.

Vlad Voiculescu: Mult blamata taxa clawback este singura metoda prin care statul a tinut sub control cheltuielile pe medicamente

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu avertizeaza ca mult blamata taxa clawback este singura metoda prin care statul roman a tinut sub control cheltuielile pe medicamente, iar aceasta aduce la bugetul de stat peste 80 milioane de euro pe trimestru, spunand ca s-a intamplat ceea ce a prevazut - distribuitorii de medicamente au folosit criza imunoglubulinei pentru a obtine de la Ministerul Sanatatii exceptarea de la taxa clawback.

Acum este oficial. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta prin care plafoneaza punctul de amenda

Guvernul Romaniei a aprobat o ordonanta de urgenta prin care plafoneaza punctul de amenda la 145 de lei pana la 31 decembrie 2018. Acest lucru se intampla chiar daca salariul minim brut va creste la 1. 900 de lei de la 1 ianuarie 2018.

Danilet, despre amendamntul prin care magistratii sunt obligati sa se abtina de la exprimarea defaimatoare: E o prostie evidenta

Judecatorul Cristi Danilet sustine ca amendamentul adoptat miercuri in Comisia speciala parlamentara, prin care magistratii sunt obligati sa se abtina de la manifestarea sau exprimarea defaimatoare la adresa celorlalte puteri ale statului, dar le este permisa defaimarea altor institutii publice sau autoritati de exemplu, ministere sau prefecti) este o prostie evidenta, iar interdictia este lipsita de sens, mai ales ca nu este insotita de sanctiune si magistratii au deja un cod deontologic, relateaza Agerpres.

Marian Oprisan, prins cand circula cu 191 km la ora, a contestat procesul verbal prin care i s-a luat permisul

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a chemat in instanta Inspectoratul Judetean de Politie Buzau, dupa ce la finele lunii trecute a fost oprit in trafic de politisti buzoieni care l-au amendat si i-au luat permisul de conducere, informeaza news. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )