Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dragnea, despre decizia de condamnare la inchisoare cu executare: Nu mai am asteptari de la acest recurs. Cel putin in ceea ce ma priveste, justitia este oarba

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre decizia de condamnare la inchisoare cu executare: Nu mai am asteptari de la acest recurs. Cel putin in ceea ce ma priveste, justitia este oarba

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu mai are asteptari legat de apelul la decizia de condamnare a sa la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, el sustinand ca, cel putin in ceea ce il priveste, justitia este oarba. Eu sa ma mai duc cu credinta ca in Romania nu poti fi condamnat nevinovat, nu, a sustinut liderul PSD. continuă pe Adevărul

Toader: Nu am discutat cu Dragnea despre remaniere. Mi-ar fi incomod sa deschid eu subiectul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Suceava, ca nu a discutat la intalnirea cu Liviu Dragnea despre remanierea sa din Cabinet, pentru ca i-ar fi fost incomod sa deschida subiectul si nu ar fi fost adecvat.

Tariceanu sustine ca nu a discutat cu Dragnea despre schimbarea ministrului Justitiei: Tudorel Toader este pe un post care apartine PSD, deci chestiunea este clara

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, neaga faptul ca ar fi discutat cu ldierul PSD, Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei, si spune ca Tudorel Toader detine un.

Toader evita discutia cu Dragnea despre o posibila remaniere a sa: Mi-ar fi incomod sa deschid eu subiectul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri ca nu a discutat cu liderul PSD, Liviu Dragnea, depsre posibila sa remaniere, sustinand ca i-ar fi incomod sa deschida subiectul si ca nu ar fi deloc adecvat. Acesta a mai afirmat ca isi va indeplini atributiile pana cand in Monitorul Oficial va aparea decizia de numire a unui nou ministru.

Liviu Dragnea, despre cererea DNA de redeschidere a unui dosar: E vreo surpriza? Sa mai caute prin arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu este o surprizafaptul ca DNA a cerut redeschiderea unui dosar care il vizeaza. Dar ce asta este vreo surpriza? Eu zic sa.

Dragnea, despre solicitarile UDMR pe Educatie: De data asta, are dreptate Kelemen Hunor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca a discutat cu ministrul Educatiei despre nemultumirile minoritatilor si a adaugat ca, de data aceasta, liderul UDMR, Kelemen Hunor, are dreptate cand spune.

Liviu Dragnea, despre remanierea ministrului Justitiei: Am vorbit cu domnul Tariceanu

Liviu Dragnea a vorbit, joi,posibila remaniere aministruluiJustitiei. Precizarea a fost facuta dupa ce liderul ALDE a spus ca este foarte multumit de Tudorel Toader. De ce a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )