Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dragnea, dupa ce a aruncat chistocul pe jos: Eu muncesc in folosul comunitatii de 20 de ani!

B1 B1,
Dragnea, dupa ce a aruncat chistocul pe jos: Eu muncesc in folosul comunitatii de 20 de ani!

Liviu Dragnea s-a prezentat marti la ultimul termen in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. in fata magistratilor de la Curtea Suprema, acesta a sustinut ca refuza sa fie luata i. continuă pe B1

Sustin munca in folosul comunitatii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca in calitate de parlamentar sustine proiectul de lege prin care se propune o pedeapsa de doi ani de inchisoare in cazul celor care nu respecta sanctiunea de a efectua munca in folosul comunitatii, informeaza Agerpres.

Carmen Dan: cei care refuza munca in folosul comunitatii vor fi pedepsiti cu inchisoare de pana la 2 ani

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca in calitate de parlamentar sustine proiectul de lege prin care se propune o pedeapsa de doi ani de inchisoare in cazul celor care nu respecta sanctiunea de a efectua munca in folosul comunitatii.

Carmen Dan: Sustin proiectul privind pedeapsa cu nchisoarea pentru cei ce refuza munca n folosul comunitatii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca in calitate de parlamentar sustine proiectul de lege prin care se propune o pedeapsa de doi ani de inchisoare in cazul celor care nu respecta sanctiunea de a efectua munca in folosul comunitatii, transmite Agerpres.

Carmen Dan vrea ca cei care refuza munca in folosul comunitatii sa fie trimisi dupa gratii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat va vota din postura de parlamentar proiectul de lege care prevede pedepse de doi ani de inchisoare pentru cei care refuza sa efectueze munca in folosul.

Dragnea, dupa declaratia Vioricai Dancila Orice om i este teama de o plngere penala: Oricarui om, poate, nu orice om

Liviu Dragnea a corectat o declaratie a premierului Viorica Dancila, care in urma cu o zi spusese, in fata presei: Orice om ii este teama de o plangere penala.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce a aflat verdictul dat de DNA

Liviu Dragnea a spus, la iesirea de la inalta Curte, ca pledeaza in continuare nevinovat. Eu pledez in continuare nevinovat, asa cum am pledat si pana acum, a spus liderul Camerei.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce a aflat cererea procurorilor DNA

Liviu Dragnea a spus, la iesirea de la inalta Curte, ca pledeaza in continuare nevinovat. Eu pledez in continuare nevinovat, asa cum am pledat si pana acum, a spus liderul Camerei.

Dragnea, dupa blocarea declaratiei UE privind ambasada Americii n Ierusalim: Iohannis sa explice de ce ar trebui ca Romnia sa condamne public o actiune a SUA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut luni presedintelui Klaus Iohannis sa raspunda daca, in opinia sa, a fi pro-american inseamna a fi anti-european, si sa explice public de ce ar trebui ca Romania sa isi asume o actiune de condamnare a principalului aliat, Statele Unite. Reactia sa vine dupa ce presedintele Iohannis l-a chemat pe ministrul de externe la Cotroceni, pentru a sa explica blocarea documentului UE privind mutarea ambasadei SUA la Ierusalim.

Dragnea, dupa ce Iohannis a contestat la CCR legile justitiei: Poate are un protocol secret semnat cu statul paralel

Presedintele Partidului Social Democrat PSD) si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, reactioneaza dur dupa ce seful statului a contestat la Curtea Constitutionala CCR) doua din cele trei legi ale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )