Libnet.ro
UNICEF

16:00

LIVIU DRAGNEA, comparat cu un DICTATOR de un fost COLEG DE PARTID: A impus un REGIM stalinisto-nord-coreean! Buletinul de TELEORMAN a devenit valoarea SUPREMA

B1 B1,
LIVIU DRAGNEA, comparat cu un DICTATOR de un fost COLEG DE PARTID: A impus un REGIM stalinisto-nord-coreean! Buletinul de TELEORMAN a devenit valoarea SUPREMA

Atac fara precedent, lansat de primarul Iasului, Mihai Chirica, fost membru PSD, la adresa lui Liviu Dragnea. Edilul sustine ca seful PSD a impus in partid, la congres, regimul stalinisto -. continuă pe B1

Declaratiile lui Liviu Dragnea in fata judecatorilor: Nu folosesc procedura simplificata si nici nu vreau sa utilizez dreptul la tacere

Liviu Dragnea a facut declaratii in fata judecatorilor. Este ultima audiere in dosarul in care presedintele PSD este acuzat ca a angajat fictiv doua activiste de partid in institutia condusa de fosta lui.

Liviu Dragnea este audiat in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 16:20 Dragnea, in instanta: incerc sa inteleg de ce am fost trimis in judecata fara nicio proba, ci doar in baza unor barfe spuse la un sprit. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, ast, la instanta suprema, unde a fost audiat in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si protectia Copilului DGASPC) Telorman, in care este acuzat ca ar fi intervenit pentru angajarea la DGASPC si mentinerea in functie a doua angajate care lucrau de fapt la PSD, ca fostul director executiv al Directiei Floarea Alesu, dar nici altcineva, nu l-a informat niciodata ca cele doua angajate nu ar merge la serviciu si ca ar incasa salariul fara sa munceasca. ------------- *ACTUALIZARE 15:03 DRAGNEA: Resping categoric toate acuzatiile, ma consider nevinovat --------------- *ACTUALIZARE 13:24 Martor in dosarul lui Dragnea: Domnul Dragnea mi-a propus colaborarea cu PSD si tot el mi-a spus ca voi fi angajata temporar la DGASPC, pentru ca la PSD nu eram platita --------------- *ACTUALIZARE 11:45 Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a transmis prin avocatul sau un document prin care anunta instanta ca a platit prejudiciul de peste 108. 000 lei in dosarul care este judecata de abuz in serviciu, alaturi de liderul PSD si de fosti angajati din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. De asemenea, aceasta cere incetarea procesului in cazul sau. --------------- Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, astazi de dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru audieri in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman.

UPDATE Liviu Dragnea a iesit dupa 3 ore de la instanta suprema, unde a fost audiat in procesul angajarilor fictive. Dragnea a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor: Ma lasati sa raspund la intrebari in instanta?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru a fi audiat in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman, anunta News. ro. La sediul ICCJ s-au adunat mai multi contestatari ai liderului PSD, dar au fost mobilizati si zeci de jandarmi. UPDATE Ora 13:10): Liviu Dragnea a parasit sediul instantei supreme dupa 3 ore. El a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, spunand: Ma lasati sa raspund la intrebari in fata instantei?.

UPDATE Liviu Dragnea este audiat de la 10 dimineata in procesul angajarilor fictive. Dragnea a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor: Ma lasati sa raspund la intrebari in instanta?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru a fi audiat in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman, anunta News. ro. La sediul ICCJ s-au adunat mai multi contestatari ai liderului PSD, dar au fost mobilizati si zeci de jandarmi. UPDATE Ora 13:10): Liviu Dragnea a iesit din sediul instantei supreme dupa 3 ore, intr-o pauza de audieri. El a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, spunand: Ma lasati sa raspund la intrebari in fata instantei? Ulterior, audierea liderului PSD s-a reluat.

UPDATE Liviu Dragnea se afla de peste doua ore la instanta suprema, unde este audiat in procesul in care este judecat alaturi de fosta sa sotie. Zeci de jandarmi, mobilizati la Inalta Curte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru a fi audiat in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman, anunta News. ro. La sediul ICCJ s-au adunat mai multi contestatari ai liderului PSD, dar au fost mobilizati si zeci de jandarmi. UPDATE: Dragnea se afla de peste doua ore in sediul instantei supreme.

INCENDIAR! LIVIU DRAGNEA, TINTA unor acuzatii FARA PRECEDENT: Romanii sunt supusi unui TERORISM CONTINUU din cauza ta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost criticat asupru pe Facebook dupa ce a transmis un mesaj de solidaritate, la scurt timp dupa atacul terorist din Franta, petrecut vineri. Condamn cu fermitate actiunea.

Liviu Dragnea a parasit sediul instantei supreme dupa 7 ore: Nu am case sau investitii in Brazilia / Am aflat azi ca fosta sotie a platit prejudiciul, nu e treaba mea, e decizia ei

Liviu Dragnea a parasit, miercuri, sediul instantei supreme putin dupa ora 17:00, la peste 7 ore de la sosirea la ICCJ, unde a fost audiat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. Dragnea le-a spus jurnalistilor, la plecare, ca a aflat miercuri ca fosta sa sotie, Bombonica Prodana, judecata si ea in acest dosar pentru abuz in serviciu, a achitat prejudiciul, el afirmand ca Nu e treaba mea, e decizia ei.

Liviu Dragnea va fi audiat in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE ora 11:45 Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a transmis prin avocatul sau un document prin care anunta instanta ca a platit prejudiciul de peste 108. 000 lei in dosarul care este judecata de abuz in serviciu, alaturi de liderul PSD si de fosti angajati din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. de asemenea, aceasta cere incetarea procesului in cazul sau. --------------- Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, astazi de dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru audieri in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a ajuns la instanta suprema, unde va fi audiat in procesul in care este judecat alaturi de fosta sa sotie. Zeci de jandarmi, mobilizati la sediul Inaltei Curti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru a fi audiat in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman, anunta News. ro. La sediul ICCJ s-au adunat mai multi contestatari ai liderului PSD, dar au fost mobilizati si zeci de jandarmi.

Gluma zilei: Certificatul de suveran fiinta vie al lui Liviu Dragnea (FOTO)

Prima declaratie a lui Liviu Dragnea in calitate de inculpat, la Curtea Suprema, a devenit subiect de glume pe internet, mai ales in contextul in care in ultimele zile a fost intens mediatizat fenomenul asa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )