Libnet.ro
UNICEF

09:45

Primarul PSD din Videle, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si la munca in folosul comunitatii

Adevărul Adevărul,
Primarul PSD din Videle, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si la munca in folosul comunitatii

Primarul PSD al orasului Videle, Nicolae Badanoiu, a primit o condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare si interdictia de a mai fi ales in functii publice pentru complicitate la luare de mita. Decizia Tribunalului Teleorman nu este definitiva, condamnarea fiind in prima instanta si putand fi atacata in termen de zece zile. in acelasi dosar, fostul viceprimar, Florin Nedelcu, a fost condamnat definitiv. continuă pe Adevărul

A fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru 60 de lei. Razbunarea scandaloasa a unui inspector de politie

O femeie a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu executare, pentru suma de 60 de lei. Este cazul unei foste angajate CFR care sustine ca a incercat sa ajute o tanara sa mearga cu trenul, desi nu avea.

Calin Popescu Tariceanu afla pe 22 mai prima sentinta in dosar! DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului

DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru al doilea om in stat. Presedintele Senatului este aproape de prima sentinta. Instanta a acceptat sa ii schimbe lui Calin Popescu Tariceanu incadrarea.

Cum se apara Tariceanu dupa de DNA a cerut trei ani de inchisoare cu executare: Interceptarile pe siguranta nationala nu pot fi considerate mijloc de proba

Avocatul lui Calin Popescu-Tariceanu a reactionat, marti, dupa ce procurorul DNA a cerut, la ultimul termen al dosarului in care seful Senatului e acuzat de marturie mincinoasa, o pedeapsa de trei ani de.

Zi decisiva pentru Calin Popescu Tariceanu! DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului

DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru al doilea om in stat. Presedintele Senatului este aproape de prima sentinta. Instanta a acceptat sa ii schimbe lui Calin Popescu Tariceanu incadrarea.

Trei ani de inchisoare pentru Calin Popescu-Tariceanu

Procurorii DNA au cerut, astazi, la Instanta suprema, o pedeapsa de trei de inchisoare pentru presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care acesta este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

Cati ani de inchisoare a primit un tata care si-a violat fiica minora timp de trei ani

Judecatoria Suceava l-a condamnat pe inculpatul Costica Iurea la 11 ani si patru luni de inchisoare pentru viol. Individul a inceput abuzurile sexuale asupra fiicei lui in anul 2014, pe cand fiica avea 14 ani. Totul a iesit la iveala abia dupa trei ani de chin, dupa ce copila a ajuns la spital batuta chiar de tatal sau.

Ultimul termen in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu: Procurorii cer trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului (VIDEO)

UPDATE: Magistratii au ramas in pronuntare in acest dosar, decizia urmand a fi anuntata pe 22 mai. Adunity_78338 Dezvaluiri din sala de judecata a Curtii Supreme, acolo unde Calin Popescu.

Agent de politie din Giurgiu, condamnat definitiv la nchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Un agent de politie din Giurgiu a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare pentru luare de mita. El a pretins 4. 500 de lei de la o persoana cercetata penal pentru infractiuni la regimul rutier, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa procurori, relateaza News. ro.

Zece din cei 22 de politisti din Braila acuzati de luare de mita, achitati / Procesul a durat trei ani. Decizia nu este definitiva

Zece din cei 22 de politisti din Braila acuzati ca luau mita de la soferi pentru a le trece cu vederea incalcari ale legislatiei rutiere au fost achitati, joi, de magistratii Tribunalului Braila, iar ceilalti au fost condamnati cu suspendare, anunta Mediafax. Decizia, dupa un proces care a durat trei ani, nu e definitiva.

Subiectele zilei: Am fost la liceul din Videle unde a predat Viorica Dancila, ca sa aflu cum era inainte de Dragnea; Studii clasificate. Fenomenul migratiei are efecte destabilizatoare asupra Romanie; De ce au fost achitati Ponta si Sova: o combinatie de

Comentariu: Cu Macron, UE mai are inca sanse Presedintele francez Emmanuel Macron a cerut la Aachen, unde a primit premiul Carol cel Mare, grabirea reformarii UE. Nu mai avem timp de pierdut. De ce ajung pradatori sexuali in politie Cazurile scandaloase a doi politisti suspectati de pornografie infantila aduc din nou in atentia opiniei publice faptul ca testarile psihologice in sistemul care ar trebui sa vegheze la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )