Libnet.ro
UNICEF

14:30

Primul termen al apelului in dosarul angajarilor fictive

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primul termen al apelului in dosarul angajarilor fictive

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a stabilit pentru 8 octombrie data de desfasurare a primului termen al apelului in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Primul termen al apelului n dosarul angajarilor fictive n care Dragnea a fost condamnat se judeca pe 8 octombrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru 8 octombrie data de desfasurare a primului termen al apelului in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare, transmite Agerpres.

Dosarul angajarilor fictive: Dragnea ajunge in instanta a doua zi dupa referendumul pentru redefinirea familiei

Liviu Dragnea va avea primul termen al apelului in dosarul angajarilor fictive pe 8 octombrie, la o zi dupa referendumul pentru redefinirea familiei. Decizia a fost luata dupa ce judecatorii au publicat motivarea sentintei pronuntate in prima instanta.

incep emotiile pentru Liviu Dragnea: 8 octombrie, primul termen al apelului impotriva condamnarii la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pe 8 octombrie primul termen al apelului facut de Liviu Dragnea impotriva sentintei de 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC.

8 octombrie, primul termen in apelul lui Dragnea la condamnarea de trei ani si jumatate de inchisoare

Curtea Suprema a stabilit pe data de 8 octombrie primul termen al procesului in dosarul Angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care seful PSD, Liviu Dragnea, contesta condamnarea la trei ani si sase luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu.

Motivarea condamnarii lui Dragnea n dosarul angajarilor fictive: Nu a facut dect sa adopte o conduita nelegala, antisociala si imorala, n dezacord cu rangul demnitatii publice

Judecatorii instantei supreme arata, in motivarea condamnarii la 3 ani si 6 luni de inchisoare a lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor de la DGASPC Teleorman, ca acesta a adoptat o conduita nelegala, antisociala si imorala in dezacord cu rangul demnitatii publice detinute, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )