Libnet.ro
UNICEF

11:46

PROFIL Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: fosta profesoara in Videle, membru PSD Teleorman din 1996 si sefa organizatiei de femei a partidului

Hotnews Hotnews,
 PROFIL Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: fosta profesoara in Videle, membru PSD Teleorman din 1996 si sefa organizatiei de femei a partidului

Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are 54 de ani si este europarlamentar PSD din anul 2009. Dancila detine, din anul 2015, si functia de presedinte al Organizatiei Femeilor Social-Democrate. Viorica Dancila s-a nascut la 16 decembrie 1963 in Rosiorii de Vede si a devenit membru al Partidului Social Democrat in anul 1996, in organizatia PSD Teleorman, condusa ani la rand de Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, a fost profesoara la un liceu din Videle timp de 8 ani si a intrat in PSD in 1996. In prezent, Dancila este europarlamentar si presedinta organizatiei Nationale de Femei a PSD, potrivit.

Cine este Viorica Dancila, posibilul premier desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, sustin surse politice. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila ar fi propunerea PSD pentru functia de premier, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. Dancila este europarlamentar si lider al femeilor social-democrate. Pozitiile sale publice de-a.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: legaturile cu Dragnea si ce are in comun cu Carmen Dan

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, dupa demisia lui Mihai Tudose, are origini in Teleorman si o legatura veche cu Liviu Dragnea. Este din Videle, acelasi oras din care vine si Carmen Daniela Dan, Ministrul Afacerilor Interne.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Conducerea PSD a votat-o, marti, in CEx, pe Viorica Dancila pentru functia de premier, potrivit Digi24 . Viorica Dancila este sefa organizatiei de femei din PSD si conduce grupul PSD din Parlamentul European.

Secretele biografiei Vioricai Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, este la baza inginer la Institutul de Petrol si Gaze si are un masterat la SNSPA. in ce priveste activitatea sa profesionala, Dancila a fost.

Cine este Viorica Dancila, premierul desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila s-a nascut la 16.

Cine e Viorica Dancila, propunerea de premier a PSD. Ce realizari a avut pe axa Videle-Bruxelles

Viorica Dancila, presedintele Organizatiei de femei a PSD si liderul europarlamentarilor social-democrati romani, a fost votata de Comitetul Executiv al PSD pentru functia de premier. Cu aceasta propunere delegatia PSD va merge maine la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis.

Sorin Rosca Stanescu, despre propunerea PSD pentru functia de premier: Biografia acestei doamne este exceptionala

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, au declarat surse din partid. Ulterior, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, c?.

Radu Tudor, despre propunerea PSD pentru functia de premier: Este un om extrem de apropiat lui Liviu Dragnea

Radu Tudor a vorbit despre propunerea PSD pentru functia de premier, spunand ca se asteapta sa ramana Viorica Dancila, deoarece din cei patru candidati, Fifor, Andronescu, Stanescu si.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )