Libnet.ro
UNICEF

11:30

Viceprimar din Teleorman, mesaj halucinant pentru soferul masinii cu numere anti-PSD: Sa aiba grija ca chinezii nu fac mici nu numai din caini

B1 B1,
Viceprimar din Teleorman, mesaj halucinant pentru soferul masinii cu numere anti-PSD: Sa aiba grija ca chinezii nu fac mici nu numai din caini

Viceprimarul municipiului Alexandria, social-democratul Gica Anghel, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj plin de injurii la adresa lui Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate in Suedia cu. continuă pe B1

Viceprimar din Alexandria, mesaj-amenintare pentru soferul masinii cu numar anti-PSD: Frustratul ala din Suedia sa aiba grija ca chinezii nu fac mici numai din cini

Viceprimarul PSD din Alexandria, Gica Anghel, a scris pe Facebook ca soferul masinii cu numar anti-PSD ar trebui sa aiba grija pentru ca actuala putere i-a marit pensia mamei sale, adaugand ca chinezii nu fac mici numai din caini, informeaza Realitatea TV. El a mai comentat ca Razvan Stefanescu ar fi un frustrat.

Soferul masinii cu numar anti-PSD, dupa ce i-a fost deschis dosar penal: Am trecut prin trei tari si am fost oprit si in Romania de trei ori si nu mi-au spus ca e ceva ilegal (VIDEO)

Razvan Stefanescu, soferul masinii cu numar de inmatriculare ce transmite un mesaj impotriva PSD, a precizat intr-o declaratie in direct pentru B1TV ca el a trecut cu respectivul numar de la plecarea din.

Soferul masinii cu numere anti-PSD, din nou la Politie, pentru a-si recupera permisul. El sustine ca ar fi schimbat placutele daca politistii i-ar fi cerut asta

Soferul masinii cu numere anti-PSD inmatriculata in Suedia, Razvan Stefanescu, a ajuns, marti, insotit de avocat la sediul Politiei Rutiere pentru a-si clarifica situatia. El sustine ca ar fi schimbat placutele de inmatriculare daca politistii care l-au oprit anterior ar fi dispus acest lucru, intrucat are la el si numerele de inmatriculare oficiale ale masinii.

Soferul masinii cu numere anti-PSD, la Politie, insotit de avocat: Daca politia mi-ar fi spus, as fi schimbat placutele. Daca as fi facut-o de capul meu, ar fi fost o ilegalitate (VIDEO)

Soferul masinii cu numere anti-PSD inmatriculate in Suedia a ajuns din nou, marti dimineata, la Brigada Rutiera, de data aceasta insotit de un avocat, ca sa le ceara explicatii politistilor, informeaza B1.

Soferul masinii cu numere anti-PSD: Voi face plangere penala

Razvan Stefanescu, soferul care si-a inmatriculat masina in Suedia cu un mesaj anti-PSD, a venit cu avocatul marti dimineata la Brigada Rutiera Bucuresti, ca sa le ceara explicatii politistilor si a declarat ca va depune plangere penala impotriva.

Soferul masinii cu numarul M..E PSD are dosar penal si a ramas fara placutele de inmatriculare - VIDEO

Politistii de la Brigada Rutiera au intocmit dosar penal pe numele barbatului, de 45 de ani, soferul autoturismului inmatriculat in Suedia cu numere personalizate. Potrivit Biroului de presa al.

Lovitura pentru soferul cu M..E PSD. Numerele de inmatriculare vor fi retrase de autoritatile suedeze

Scandalul urias provocat de autoturismul cu placutele de inmatriculare M. EPSD pare sa se apropie de final. De miercuri, numarul respectiv va fi revocat si de autoritatile din Suedia, a declarat un.

Deputat USR, despre deschiderea partiala a autostrazii A10 Sebes Turda: Cel mai grav este ca ambele loturi ar fi putut fi deschise circulatiei nca din iarna / Motivele invocate pentru ntrziere, cusute cu ata alba

Deschiderea circulatiei rutiere pe loturile 3 si 4 din autostrada A10 Sebes - Turda ar fi putut fi facuta inca din iarna, dar au fost tinute inchise din ambitia directorilor din CNAIR si a ministrului Sova, sustine deputatul USR, Catalin Drula. Parlamentarul, fost consilier pe probleme de infrastructura in cabinetul Ciolos, spune ca motivele invocate pentru receptia cu intarziere sunt cusute cu ata alba. Pretexte menite a acoperi incompetenta deja proverbiala a ministrului Sova.

Alba: Ministrul Sanatatii a promis managerilor de spitale din judet finantare doar pentru aparatura medicala

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, sambata, in cadrul unei intalniri avute, la Alba Iulia, cu managerii spitalelor din Alba, ca ministerul le va asigura finantare, insa numai pentru achizitia de aparatura medicala, conform Agerpres .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )