Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt cei trei ministri propusi interimari de Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Cine sunt cei trei ministri propusi interimari de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila va transmite marti seara presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a vicepremierului Ana Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, a ministrului Eugen Teodorovici. continuă pe Antena3

Serban Nicolae: Daca Presedintele nu accepta toate propunerile de ministri, remanierea Guvernului se va face in Parlament

In situatia in care presedintele Klaus Iohannis va refuza chiar si unul dintre cei trei ministri propusi, remanierea Guvernului se va face in Parlament, prin infiintarea unui nou minister, a declarat senatorul .

VIDEO De ce respinge Klaus Iohannis noii ministri propusi de Dancila. E o farsa! Sunt persoane nepotrivite

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea de remaniere a Guvernului. Solicitarea fusese trimisa de premierul Viorica Dancila de saptamana trecuta. Seful statului a respins si demisiile din functiile de ministri detinute de Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero. Nu iau act de aceste demisii pana cand nu stiu ce persoane vor prelua portofoliile. I-am [] .

Blocaj in PSD: Klaus Iohannis ii respinge pe noii ministri propusi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o scurta conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre propunerile de noi ministri facute de PSD. Presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe cei trei ministri propusi de PSD. in opinia sa, acestia nu sunt potriviti pentru functia de ministru. Seful statului a spus ca a [] .

Klaus Iohannis respinge remanierea celor trei ministri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca respinge remanierile celor trei ministri, pentru ca cele trei propuneri facute nu sunt persoane potrivite pentru functia de ministru.

Guvernul pregateste concedieri la stat: cine sunt bugetarii care vor fi dati afara

Guvernul strange cureaua si pregateste reformarea sistemului bugetar. Pana la 10. 000 de angajati de la stat vor fi concediati, arata primele liste. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis ca va reforma aparatul bugetar si pare ca se tine de cuvant. Primele estimari arata ca, pe hartie, aproximativ 10. 000 de bugetari vor fi concediati, potrivit Adevarul.

Alegeri europarlamentare 2019 - Cine sunt candidatii cap de lista ai principalelor partide europene

Cetatenii Uniunii Europene cu drept de vot isi vor alege, in perioada 23-26 mai, reprezentantii in Parlamentul European pentru urmatorii cinci ani. in urma votului vor fi alesi cei 705 eurodeputati care ne vor reprezenta in Uniunea Europeana pana in 2024. Activitatea celei de-a opta legislaturi a Parlamentului European s-a incheiat in 18 aprilie.

CALENDAR ORTODOX 24 aprilie. Cei trei sfinti care au intarit unitatea romanilor in jurul dreptei credinte. Miercurea mare

CALENDAR ORTODOX 24 aprilie Sfintii Ierarhi Marturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici si Iosif sunt cinstiti atat pentru faptul ca au aparat invatatura ortodoxa in fata influentelor calvine, cat si pentru ca au intarit.

Farmec a ajuns in 2018 la o cifra de peste 236 milioane lei. Care au fost cei trei piloni de dezvoltare pe care a mizat compania

Farmec, producatorul clujean de cosmetice, si-a pastrat pozitia de lider in ultimii ani, inregistrand in medie cresteri anuale ale cifrei de afaceri cu 10%, ajungand in 2018 la o cifra de peste 236 milioane lei. Compania a vizat trei piloni de.

GAME OF THRONES SEZ 8 EP 2 ONLINE SUBTITRAT ROMANA. Cei trei actori care nu au avut nevoie de casting

Pentru serialul Game of Thrones Urzeala Tronurilor) s-au realizat casting-uri exhaustive de la care au fost exclusi doar trei dintre actori, relateaza.

Cine sunt copiii romani aflati in Sri Lanka

Copiii romani aflati in Sri Lanka sunt elevi ai Colegiului Costache Negruzzi din Iasi si au plecat in aceasta tara in cadrul unui schimb international si cultural, a declarat duminica, pentru AGERPRES,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )