Libnet.ro
UNICEF

17:01

Dupa primarii din Bucuresti, Eugen Teodorovici va purta discutii pe tema bugetelor si cu primarii din provincie

B1 B1,
Dupa primarii din Bucuresti, Eugen Teodorovici va purta discutii pe tema bugetelor si cu primarii din provincie

Ministrul de Finante,Eugen Teodorovici, va avea, miercuri, la sediul Ministerului de Finante, o intalnire cu primarii de localitati pentru a discuta despre bugetele autoritatilor locale,. continuă pe B1

Eugen Teodorovici, intalnire cu primarii din localitati: Se cer anumite sume

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, va avea, miercuri, de la ora 15,00, la sediul ministerului, o intalnire cu primarii de localitati pentru a discuta despre bugetele autoritatilor locale. Vom avea .

Eugen Teodorovici: Guvernul va aproba scoaterea Vamii din subordinea ANAF in luna iulie Sunt voci din interiorul si exteriorul sistemului care nu doresc schimbarea

Actul normativ privind scoaterea Vamii din subordinea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) va fi supus dezbaterii publice in luna iunie, iar in iulie va fi adoptat, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Acesta a mai spus ca exista voci atat din interior cat si din exteriorul sistemului care nu doresc ruperea de ANAF, pentru a slabi sistemul vamal din Romania.

Eugen Teodorovici, despre amanarea Legii pensiilor: Nu afecteaza cu nimic pensiile romanilor

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, sustine ca amanarea votului pe Legea pensiilor nu afecteaza cu nimic veniturile pensionarilor. Nu afecteaza cu nimic pensiile. Noi in acest an avem prinse sumele.

Eugen Teodorovici, mesaj catre managerii de spitale: Uitati domne de banii europeni, pentru ca nu exista. Exista o sursa de venit la bugetul de stat

Uitati domne de spatiul asta, de bani europeni, nu exista bani europeni, exista o sursa de venit la bugetul de stat si punct. Regulile le facem noi in tara si ne asumam daca vrei sau nu sa platim din bani europeni le-a transmis marti ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, managerilor de spitale, la Forumul National al Spitalelor.

Pedofil din Bucuresti, prins in urma reportajului Observator

Un barbat din Bucuresti a fost acuzat ca hartuieste si agreseaza copii in Sectorul 3, iar politia nu dadea de urma lui. O mama a povestit in exclusivitate pentru reporterii Observator cum baiatul lui este te.

Primarii se intalnesc cu Teodorovici pentru a discuta despre problema banilor

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, va avea, de la ora 15,00, la sediul ministerului, o intalni.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 19 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,41 mgl; pH 7,53; TURBIDITATE: 0,36. S2 - CLOR LIBER:0,21 mgl; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 18 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,44 mgl; pH 7,52; TURBIDITATE: 0,35. S2 - CLOR LIBER:0,36 mgl; pH.

Cum a fost prins jihadistul care studia harta metroului din Bucuresti si voia sa fie kamikaze. Probele zdrobitoare gasite in calculatorul vandut pe OLX

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe un tanar roman de origine palestiniana la trei ani si opt luni de inchisoare pentru propaganda facuta terorismului. Ancheta a scos la iveala ca tanarul era dispus s?.

Vlad Plahotniuc, prima reactie dupa fuga din Republica Moldova: Am nevoie de o pauza si de timp pentru a-mi securiza familia. Oligarhul vorbeste si despre o tentativa de rapire esuata, care ar fi avut loc anul trecut

Oligarhul Vlad Plahotniuc a oferit, luni, o prima reactie, dupa ce Partidul Democrat - formatiunea pe care o controleaza, s-a retras de la putere si dupa ce acesta a plecat vineri Republica Moldova,.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )