Libnet.ro
UNICEF

07:30

Eugen Teodorovici, despre o candidatura la presedintie. Raspunsul naucitor dat de ministrul de Finante

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, despre o candidatura la presedintie. Raspunsul naucitor dat de ministrul de Finante

Imi doresc un presedinte care sa ma reprezinte in afara tarii cu demnitate, adevarat, sa ma mandresc cand iese pe scenele internationale in discutii, a declarat, marti, la TVR1, ministrul Finantelor. continuă pe Antena3

Ministrul Eugen Teodorovici, precizari de ULTIMA ORA despre amnistia fiscala: Ce spune despre datoriile colegilor de partid

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca prin controversata amnistie fiscala nu se vor sterge datoriile colegilor sai de partid. Trebuie sa plateasca ce au de platit pentru ca nu se vor s.

Teodorovici, despre portretul candidatului PSD la prezidentiale: mi doresc un presedinte care sa ma reprezinte n afara tarii cu demnitate

Imi doresc un presedinte care sa ma reprezinte in afara tarii cu demnitate, adevarat, sa ma mandresc cand iese pe scenele internationale in discutii, a declarat, marti, la TVR1, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intrebat cum ar trebui sa arate portretul candidatului PSD la prezidentiale.

Eugen Teodorovici: Se lucreaza la un nou cadru fiscal, aplicat din 2019

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marti seara, ca in cadrul Ministerului are loc o analiza comparativa pe Codul Fiscal si pe Codul de Procedura Fiscala in vederea aplicarii unui noi cadru fiscal de la 1 ianuarie 2019.

Eugen Teodorovici a DECIS: Fiscul se va muta in fostul sediu al Antenelor

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat marti seara, ca Fiscul se va muta in fostul sediul Antena 3, pana la sfarsitul acestui an. Fostul sediu al Antenelor va fi valorificat pana la finalul.

Ce se intampla cu fetele care poarta pantaloni? Raspunsul oribil dat de un preot

Felul in care te imbraci ar trebui sa fie o optiune, dar nu si pentru biserica. Un preot a devenit viral pe internet, dupa ce a dat un raspuns halucinant la o intrebare simpla: ce se intampla cu fetele care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )