Libnet.ro
UNICEF

06:45

Eugen Teodorovici: M-as bucura ca Sorin Grindeanu sa-mi fie coordonator politic

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: M-as bucura ca Sorin Grindeanu sa-mi fie coordonator politic

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a declarat, sambata, ca isi doreste foarte mult ca Sorin Grindeanu sa-i fie coordonator politic, precizand, insa, ca asta poate sa insemne multe. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici, critic la adresa PSD

Eugen Teodorovici, fost ministru de finante si fost presedinte executiv al PSD, nu ezita sa critice deciziile actualei conduceri a partidului. Referindu-se la motiunea de cenzura care urmeaza sa fie depusa, el a afirmat ca nu este impotriva ei, dar documentul trebuie justificat foarte bine pentru a-l semna. Teodorovici a criticat si decizia PSD de convocare a unei sesiuni extraordinare a parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

Sorin Grindeanu isi anunta reintoarcerea in PSD: Figurile foarte uzate ale PSD trebuie sa faca un pas in spate

Fostul premier Sorin Grindeanu a anuntat, joi, ca se va reintoarce in PSD. Grindeanu a declarat ca figurile foarte uzate ale PSD trebuie sa faca un pas in spate si ca trebuie promovati profesionisti. De precizat este ca Grindeanu este in prezent presedintele ANCOM si a participat la conferinta PSD Olt, alaturi de presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu si de secretarul general Paul Stanescu.

VICTOR PONTA: imi doresc ca Sorin Grindeanu sa intre in PSD si sa faca curatenie

ACTUALIZARE - Fostul lider PSD Viorica Dancila afirma ca e induiosator cum Victor Ponta isi exprima constant grija fata de PSD si cum sustine ideea reformei in partid, ea sustinand ca 2020 va fi anul disparitiei politice a lui Ponta si a partidului sau. --- Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat sambata, ca si-ar dori ca Sorin Grindeanu sa intre in PSD si sa faca curatenie, dar spera sa nu se duca si sa stea la masa cu cei care l-au dat afara, acest lucru insemnand ca victima sa se pupe cu calaii, relateaza Agerpres.

Victor Ponta si-l doreste pe Sorin Grindeanu ca reformator al PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, si-a exprimat vineri, la Resita, speranta ca Sorin Grindeanu va reusi sa oblige PSD sa se reformeze, acesta fiind motivul pentru care nu a incercat atragerea sa in partidul pe care il conduce.

Marcel Ciolacu: Daca Sorin Grindeanu doreste sa participe la viata politica a PSD, este decizia lui, dar primul pas e sa redevina membru al partidului

Daca Sorin Grindeanu doreste sa participe la viata politica a PSD, este decizia lui, dar inainte de toate trebuie sa redevina membru al partidului, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al.

Sorin Grindeanu isi pregateste revenirea in PSD: Figurile uzate trebuie sa faca un pas in spate

Fostul premier Sorin Grindeanu, invitat joi la Conferinta de alegeri a PSD OLT, a anuntat ca intentioneaza sa revina in randurile social-democratilor. Am fost om de stanga, sunt si voi fi om de stanga si voi reveni in PSD, a precizat acesta.

Sorin Grindeanu, gata sa se intoarca in PSD: Voi reveni in partid, pentru un proiect extrem de serios

Sorin Grindeanu a participat joi la sedinta PSD Olt, in fieful lui Paul Stanescu, unde a declarat ca s-ar intoarce in partid, pentru un proiect serios pentru tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )