Libnet.ro
UNICEF

16:15

PSD ia in calcul o noua sesizare la CCR daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe buget

B1 B1,
PSD ia in calcul o noua sesizare la CCR daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe buget

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor, a declarat ca daca Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pe legea bugetului pe anul viitor, PSD va sesiza Curtea Constitutionala. Se creeaza un precedent. continuă pe B1

PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pe 2020. Anuntul facut de Marius Budai

Partidul Social Democrat PSD) va demara procedura de strangere de semnaturi pentru depunerea unei motiuni de cenzura, in cazul in care Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea bugetului de stat pe 2020, a anuntat, vineri, fostul ministru al Muncii, deputatul Marius Budai.

GABRIELA FIREA: Daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii, vom formula plangeri penale

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizeaza, dupa ce premierul Ludovic Orban a refuzat sa aloce bani Primariei Capitalei, ca daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii,va formula plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele prim-ministrului si al ministrului Finantelor, relateaza News. ro.

ASOCIATIA ELEVILOR DIN CONSTANTA: Proiectul pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea nu rezolva problema transportului

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) sustine ca proiectul de lege pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea nu rezolva problema transportului elevilor, ci o amana cu inca un an, solicitand Executivului sa deblocheze aceasta situatie in mod real, nu doar la nivel declarativ, potrivit News. ro.

Guvernul isi angajeaza raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea termenelor in Justitie

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justiti.

Guvernul isi angajeaza astazi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie si abrogarea OUG 51 2019

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie, abrogarea OUG 51 2019 si instituirea unor plafoane pentru cheltuieli publice.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune un amendament la legea bugetului prin care propune dublarea alocatiilor

PSD va depune un amendament la legea bugetului de stat pe 2020 prin care propune dublarea alocatiilor pentru copii, iar, daca Guvernul isi va asuma raspunderea, social-democratii vor elabora un proiect de lege pe acest subiect, a anuntat, joi, presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Guvernul isi asuma, astazi, raspunderea pe trei proiecte de lege

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a declarat: in cursul acestui an, deficitul va depasi 4% din PIB. Este clar ca urmarea acestui deficit pe 2019 este sa facem pasi spre a readuce deficitul sub 3% din PIB. --- * ACTUALIZARE - Guvernul Orban si-a asumat raspunderea, in plenul reunit al Parlamentului, asupra proiectului de lege privind reglementarea unor masuri in domeniul transportului de persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )