Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea. Surse: Ana Birchall, interimar la Justitiei, Eugen Teodorovici, la Fonduri Europene

B1 B1,
Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea. Surse: Ana Birchall, interimar la Justitiei, Eugen Teodorovici, la Fonduri Europene

Sedinta de urgenta a liderilor coalitiei in biroul lui Liviu Dragnea dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerile de ministri inaintate de premierul Viorica Dancila pentru ministerele. continuă pe B1

Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea: Ana Birchall, interimar la Justitiei, Eugen Teodorovici, la Fonduri Europene, Radu Oprea, la Ministerul pentru Romanii de pretutindeni

UPDATE: Guvernul a confirmat cele trei propuneri de ministri interimari. Cele trei propuneri de ministri interimari vor fi trimise marti seara presedintelui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presa al.

in asteptarea unui raspuns pe remaniere de la Iohannis, liderii coalitiei fac planuri in biroul lui Dragnea / Dancila si Tariceanu, la discutii cu seful PSD(surse)

Premierul Viorica Dancila si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, discuta la aceasta ora cu Liviu Dragnea in biroul acestuia de la Parlament, sustin surse social-democrate pentru Hotnews. ro. intalnirea are loc in contextul in care se asteapta o decizie a presedintelui Klaus Iohannis cu privire la numirea celor trei ministri.

UPDATE Ce solutii analizeaza liderii Coalitiei. ALDE vrea amanarea reorganizari guvernamentale, Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida (surse)

Premierul Viorica Dancila si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit luni cu Liviu Dragnea in biroul acestuia de la Parlament, sustin surse social-democrate pentru Hotnews. ro. intalnirea are loc in contextul in care se asteapta o decizie a presedintelui Klaus Iohannis cu privire la numirea celor trei ministri.

UPDATE Ce solutii analizeaza liderii Coalitiei. ALDE vrea amanarea reorganizarii guvernamentale, Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida (surse)

Premierul Viorica Dancila si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit luni cu Liviu Dragnea in biroul acestuia de la Parlament, sustin surse social-democrate pentru Hotnews. ro. intalnirea are loc in contextul in care se asteapta o decizie a presedintelui Klaus Iohannis cu privire la numirea celor trei ministri. UPDATE Senatorul PSD Serban Nicolae a anuntat, la un post TV, ca cel mai probabil miercuri Parlamentul va vota restructurarea Executivului daca presedintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerile Vioricai Dancila.

UPDATE Sedinta de urgenta a Coalitiei, dupa ce Iohannis a refuzat noii ministri / PSD amana restructurarea si ia in calcul varianta interimarilor - numele vehiculate (surse)

Liderii Coalitiei se stang in biroul lui Liviu Dragnea, pentru a discuta planul PSD-ALDE dupa refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministri propusi de PSD-ALDE. Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida.

Sedinta de urgenta a Coalitiei, dupa ce Iohannis a anuntat ca refuza noii ministri

Liderii Coalitiei se stang in biroul lui Liviu Dragnea, pentru a discuta planul PSD-ALDE dupa refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministri propusi de PSD-ALDE. Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida.

UPDATE Sedinta de urgenta a Coalitiei, dupa ce Iohannis a refuzat noii ministri / PSD amana restructurarea

Liderii Coalitiei s-au intalnit in biroul lui Liviu Dragnea, pentru a discuta planul PSD-ALDE dupa refuzul presedintelui Iohannis de a numi noii ministri propusi de PSD-ALDE. Dragnea face presiuni asupra premierului pentru solutia rapida.

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, chemati de Liviu Dragnea la o sedinta de URGENTA

Prim-ministrul, Viorica Dancila, si Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au fost chemati la o sedinta a coalitiei de catre Liviu Dragnea, relateaza stiripesurse. ro. Sedinta are loc chiar la.

Raluca Turcan: Ascunsi ca o grupare infractionala in biroul lui Liviu Dragnea, liderii PSD-ALDE au renuntat la votul Guvernului in Parlament

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan spune ca PSD si ALDE au ramas fara majoritatea in Parlament, dovada fiind faptul ca au renuntat la restructurarea Guvernului, care trebuia sa primeasca votul parlamentarilor.

Ce meserie are, de fapt, Irina Tanase, iubita cu 30 de ani mai tanara a lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anuntat de curand ca se casatoreste. Va face asta cu Irina Tanase, iubita mai tanara cu trei decenii. Cu ce se ocupa insa ea? Liviu Dragnea si Irina Tanase se cunosc dn vremea in care ea era studenta. in prima faza, profesional, ea i-a fost asistenta acestuia. Pe atunci, Liviu Dragnea conducea [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )