Libnet.ro
UNICEF

12:45

Teodorovici isi anunta candidatura la sefia PSD cu un atac la Ciolacu: Cand spunea Dragnea Culcat!, era sub mocheta

Antena3 Antena3,
Teodorovici isi anunta candidatura la sefia PSD cu un atac la Ciolacu: Cand spunea Dragnea Culcat!, era sub mocheta

Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor, i-a criticatpe cei care se dezic de Liviu Drangea, fost lider PSD. Teodorovici a spus ca, spre deosebire de el, care a avut o relatie nu tocmai placuta cu Liviu Dragnea, Stanescu si Ciolacu erau sub mocheta cand Dragnea spunea culcat. continuă pe Antena3

Teodorovici, atacuri in rafala la Ciolacu: El a propus-o pe Dancila la prezidentiale. Nu respecta statutul PSD, nu va respecta nici legile tarii? Mi-a propus o functie

Fostul ministru Eugen Teodorovici, unul dintre contestatarii conducerii interimare a PSD, a vorbit despre cum poate fi indepartat Marcel Ciolacu de la sefia social-democratilor, Congresul PSD si opozitia la Guvernul Orban. Teodorovici a subliniat ca nu l-ar vota niciodata pe Ciolacu si ca va anunta daca isi depune candidatura in curand.

Ciolacu sau Grindeanu? Pe cine ar vota Teodorovici la sefia PSD

Senatorul Eugen Teodorovici, fost ministru in Guvernul Dancila, a declarat ca s-a vota pe el daca ar fi pus sa aleaga pe cineva la Congresul PSD si a subliniat ca in niciun caz votul sau nu ar merge la Marcel Ciolacu.

PSD, atac la Orban: Vrea sa demoleze toate institutiile statului care il deranjeaza. Orice pentru linistea lor!

PSD il ataca pe premierul Ludovic Orban despre care spune ca vrea sa demoleze toate institutiile statului care il deranjeaza sau sa le reformeze. Iohannis, Orban si ai lor vor doar institutii ale statului care sa nu faca nimic, care sa inchida ochii la abuzurile lor, sustin social-democratii.

PSD, atac la Iohannis: A crescut o adevarata caracatita care a sifonat sute de milioane din bani publici

Partidul Social Democrat a transmis miercuri ca sub ochii presedintelui Klaus Iohannis, a crescut o adevarata caracatita care a sifonat sute de milioane din bani publici. PSD contesta declaratia presedintelui referitoare la sprijinul acordat cetatenilor din regiunile afectate de inundatii si afirma ca sinistratii n-au primit niciun ajutor concret.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )