Libnet.ro
UNICEF

15:01

Victor Negrescu (PSD), despre mitocania lui Eugen Teodorovici: imi cer scuze in numele colegilor mei. Un astfel de gest nu ar trebui sa se intample fata de o doamna jurnalist din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Victor Negrescu (PSD), despre mitocania lui Eugen Teodorovici: imi cer scuze in numele colegilor mei. Un astfel de gest nu ar trebui sa se intample fata de o doamna jurnalist din Romania (VIDEO)

Vicepresedinte PSD Victor Negrescu si-a cerut scuze, vineri, in numele colegilor sai pentru iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro. Vreau sa imi cer scuze in. continuă pe B1

Victor Negrescu isi cere scuze in locul lui Teodorovici, pentru cum a fost tratata jurnalista B1 TV: Un astfel de gest nu ar trebui sa se intample fata de o doamna

Vicepresedintele PSD Victor Negrescu si-a cerut scue, vineri, in numele lui Eugen Teodorovici, dupa ce acesta a avut o iesire deplasata fata de o jurnalista.

Viorica Dancila, dupa reactia total deplasata a lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri ca nu a vazut inregistrarea video cu reactia total deplasata a ministrului sau de Finante, Eugen Teodorovici, care a jignit in urma cu o zi o jurnalista, dar s-a declarat convinsa ca, daca a jignit . ) isi va cere scuze. Totodata, vicepresedintele PSD Victor Negrescu si-a cerut scuze in numele lui Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici se opune negocierii cu partidul lui Victor Ponta: Acest Guvern inca nu a plecat (VIDEO)

Ministrul Finantelor Publice,Eugen Teodorovici, a declarat, joi, dupa ce a picat Guvernul, ca PSDnu ar trebui sanegocieze o majoritate cu Pro Romania, asa cum a sugerat Victor.

EUGEN TEODOROVICI: Le acord vreo doua saptamani celor din opozitie pentru a-si dovedi incompetenta

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, sustine ca in doar doua saptamani reprezentantii Opozitiei isi vor demonstra incompetenta si afirma ca realizarile PSD nu pot fi egalate. Vor face ca nava, adusa pe linia de plutire prin masurile luate in timpul guvernarii PSD, sa fie din nou in pericol de a esua, sustine Teodorovici.

EUGEN TEODOROVICI: Motiunea nu va trece; ma bazez pe foarte multe

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, a declarat marti ca motiunea de cenzura nu va trece si ca PSD nu are nevoie de un and plan B and , mentionand ca are semnale ca sunt parlamentari semnatari ai motiunii care nu mai au aceeasi opinie.

Viorica Dancila, dupa replicile deplasate ale lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD Viorica Dancila a reactionat cu privire la replicile deplasate ale presedintelui executiv al PSD, Eugen Teodorovici, adresate unei jurnaliste.

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, inaintea votului pentru daramarea Guvernului: Motiunile trec, PSD ramane

Motiunile trec, PSD ramane, spuneministrul de Finante. in viziunea lui Eugen Teodorovici, partidul din care face parte este sigurul serios, stabil, sigur, ancorat in realitatile sociale si economice, iar.

Eugen Teodorovici: Motiunea de cenzura nu va trece. Ma bazez pe foarte multe

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, a declarat marti ca motiunea de cenzura nu va trece si ca PSD nu are nevoie de un plan B, mentionand ca are semnale ca sunt.

Eugen Teodorovici: Motiunea nu va trece; ma bazez pe foarte multe

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, a declarat marti ca motiunea de cenzura nu va trece si ca PSD nu are nevoie de un plan B, mentionand ca are semnale ca sunt.

Viorica Dancila, despre iesirea grosolana a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am.

ştiri din Politica

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )