Libnet.ro
UNICEF

20:00

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, dupa ce conducerea PNL a intrat in carantina: Jurnalistii din Parlament, testati de DSP (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Ludovic Orban, dupa ce conducerea PNL a intrat in carantina: Jurnalistii din Parlament, testati de DSP (VIDEO)

Ludovic Orban le-a recomandat, vineri,jurnalistilor sa se izoleze la domiciliu si sa solicite testarea. indemnul a fost facut in contextul in care toata conducerea PNL va intra in carantina, dupa ce. continuă pe B1

Ludovic Orban: Toata conducerea PNL, in autoizolare

Ludovic Orban a anuntat ca toata conducerea PNL intra in autoizolare, dupa ce senatorul Vergil Chitac a fost infectat cu coronavirus.

Ludovic Orban: Toate conducerea PNL, in autoizolare

Ludovic Orban ar trebui sa intre in autoizolare la domiciliu din cauza coronavirusului.

Coronavirus Ludovic Orban: Avem nevoie de epidemiologi ca de aer. Acesti medici trebuie gasiti si semnate contracte de colaborare

Avem nevoie de epidemiologi ca de aer, este mesajul transmis de premierul Ludovic Orban in debutul sedintei de Guvern din aceasta seara. Primul ministru spune ca acesti medici trebuie gasiti rapid, iar spitalele trebuie sa semneze contracte de colaborare cu ei, in conditiile in care unii dintre ei nu au de lucru in acest moment.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, dupa ce Gabriela Firea a anuntat infectarea cu virusul din China a trei persoane: Neispravitii din administratia locala nu au nicio calitate sa comunice astfel de informatii

Dupa ce Gabriela Firea a anuntat, marti, infectarea a trei persoane din Capitala cu virusul din China, premierul Romaniei, Ludovic Orban a declarat ca neispravitii din administratia localanu au nicio.

Scandal in PNL! Rares Bogdan, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Iresponsabilitate totala

Europarlamentarul Rares Bogdan a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mandatul inainte de votul de investitura.

CORONAVIRUS. Conducerea PNL, autoizolata, dupa ce un senator a fost diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban se va izola la Vila Lac I (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban anunta ca toata conducerea PNL va fi izolata. Orban se va autoizola la Vila Lac I. Decizia a fost luata dupa ce senatorul Vergil Chitac a fost diagnosticat cu noul.

VIDEO Coronavirus: Premierul se izoleaza la Vila Lac Toata conducerea PNL se izoleaza la domiciliu si toti ministrii vor fi testati dupa ce un senator liberal a fost diagnosticat cu COVID-19 Orban: L-am informat pe Iohannis

Toata conducerea PNL se izoleaza la domiciliu dupa ce un senator liberal a fost diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban a anuntat ca el se va izola 14 zile la Vila Lac 1 si ca l-a informat si pe presedintele Iohannis. De asemenea, el a anuntat ca toti ministrii vor fi testati pentru coronavirus, se vor izola in cabinete si vor evita contactul direct cu alte persoane.

Oficial: Rezultate negative pentru Ludovic Orban si ministrii testati pentru COVID-19

Rezultatul testului pentru COVID-19 a fost negativ atat pentru premierul Ludovic Orban, cat si pentru ministrii care s-au testat, dupa ce senatorul PNL Vergil Chitac a fost confirmat cu coronavirus.

Ludovic Orban se izoleaza la Vila Lac. Un senator PNL are coronavirus si a umplut tot partidul. Iohannis si parlamentarii ar putea fi infectati

Senatorul constantean Vergil Chitac 57 ani) si sotia acestuia au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Senatorul a fost prezent luni la sedinta conducerii PNL, unde a interactionat cu mai multi colegi de partid, printre care si Ludovic Orban. Premierul se va izola la Vila Lac 1 pentru urmatoarele 14 zile. Toti parlamentarii PNL si toti jurnalistii prezenti la Parlament vor fi testati. Klaus Iohannis face consultari prin teleconferinta.

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus, rezultatul este negativ. Si ministrii testati la Parlament au primit rezultate negative pentru noul coronavirus Covid-19

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus Covid-19 dupa ce senatorul Vergil Chitac si sotia sa au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2075 seconds )