Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ludovic Orban, negativ la testul pentru COVID-19. Premierul va iesi din carantina

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, negativ la testul pentru COVID-19. Premierul va iesi din carantina

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria. Negativa a iesit si testarea unor membri ai Guvernului. continuă pe Adevărul

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca se.

Ludovic Orban: Testele rapide pentru COVID-19 pot da erori

Premierul Ludovic Orban a anuntat, mart,i ca diagnosticarea trebuie facuta pe PCR, nu pe teste rapide, pentru ca au marja de eroare de 20%, ceea ce reprezinta un risc enom.

Klaus Iohannis, contrazis de Ludovic Orban pe tema Ordonantei militare numarul 3

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se vor impune noi restrictii pentru a reduce riscul de contaminare a romanilor. Iar persoanele de peste 65 de ani vor avea la dispozitie un interval orar in care sa-si poate face cumparaturile.

Cand va fi comunicat rezultatului testului pentru coronavirus efectuat premierului Ludovic Orban

Rezultatul testului pentru coronavirus la care a fost supus premierul Ludovic Orban urmeaza sa fie comunicat marti, 24 martie, intre orele 10.

CORONAVIRUS |Rezultatul testarii in cazul premierului Ludovic Orban, anuntat marti

Rezultatul testarii pentru noul coronavirus COVID-19) in cazul premierului Ludovic Orban va fi comunicat in cursul zilei de marti, 24 martie, intre orele 10. 00, au transmis luni seara reprezentantii.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus! Premierul isi reia activitatea la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, acesta fiind unul negativ. Orban iese din izolare si isi reia activitatea la Palatul Victoria.

Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban va fi din nou testat, luni, pentru noul coronavirus. Daca va iesi negativ, seful Executivului se va intoarce la Guvern.

Ludovic Orban, testat a doua oara pentru noul coronavirus. Daca si rezultatul de luni e negativ, premierul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban va fi supus luni unui al doilea test pentru noul coronavirus. Daca evaluarea medicala releva un rezultat negativ, prim-ministrul isi va incheia perioada de izolare de 14 zile. Seful PNL.

Ludovic Orban, rezultat negativ pentru coronavirus si la a doua testare El iese din izolare

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - isi reia activitatea la Palatul Victoria dupa ce si rezultatul celui de al doilea test pentru coronavirus a fost negativ. Si ministrii au avut rezultat negativ la a doua testare pentru COVID-19, a anuntat marti Guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )