Libnet.ro
UNICEF

16:45

Alina Gorghiu, atac la Ludovic Orban: PNL trebuie sa aiba un presedinte mai vocal

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, atac la Ludovic Orban: PNL trebuie sa aiba un presedinte mai vocal

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat joi, la Timisoara, ca PNL a aratat slabiciune atunci cand a ezitat cu privire la adoptarea Codului administrativ, atacat la Curtea Constitutionala, punctand ca. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, atac la USR: Punctele politice nu se castiga prin numere de magie care dureaza cinci minute

Senatorul PNL Alina Gorghiu a vorbit joi, in cadrul unei conferinte de presa, despre invitatia de a intra in USR, adresata de liderul partidului, Dan Barna, Laurei Codruta Kovesi. Alina Gorghiu considera demersul conducerii USR unul politicianist.

Alina Gorghiu: PNL trebuie sa colaboreze cu UDMR, ALDE si inclusiv cu Victor Ponta

Senatorul PNL, Alina Gorghiu a declarat joi ca PNL trebuie sa-si faca o strategie pentru toamna. Fostul presedinte PNL sustine ca este necesar ca liberalii sa incepa discutii si negocieri cu mai multe formatiuni politice cum ar fi UDMR, ALDE sau Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta.

Tariceanu, atac dur la Ludovic Orban: N-ai cum sa-i educi pe toti neavenitii din politica. Mai sunt si tampiti si dementi

Calin Popescu Tariceanu s-a lansat intr-o serie de atacuri dure la adresa lui Ludovic Orban in contextul in care a fost intrebat de plangerea penala pentru inalta tradare depus de liderul PNL impotriva.

Ludovic Orban, atac la USR: Mi s-a parut chiar deplasat

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a afirmat joi ca i se pare neinspirata invitatia adresata Laurei Codruta Kovesi in USR, facuta de liderul Uniunii,Dan Barna, si ca acesta a vrut sa se lipeasca de.

Alina Gorghiu, despre Liviu Dragnea: Are un profil de om bolnav, de obsedat

Senatorul PNL de Timis Alina Gorghiu a spus, miercuri, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, are un profil de om bolnav, de obsedat, dedicand o ora intreaga dintr-o emisiune televizata presedintelui Klaus Iohannis. Gorghiu a declarat, intr-o conferinta de presa care a avut loc la sediul PNL Timis, ca Liviu Dragnea este realmente obsedat si ca cei din jurul sau ar trebui sa fie ingrijorati.

Alina Gorghiu inteapa conducerea USR, acuzand-o ca ajuta PSD-ul: Punctele politice nu se castiga prin numere de magie care dureaza cinci minute

Senatorul PNL Alina Gorghiu a vorbit joi, in cadrul unei conferinte de presa, despre invitatia de a intra in USR, adresata de liderul partidului, Dan Barna, Laurei Codruta Kovesi. Alina Gorghiu considera demersul conducerii USR unul politicianist.

Alina Gorghiu critica DUR oferta USR pentru Kovesi: Este un demers POLITICIANIST. Cer conducerii partidului sa nu devina CINICA

Senatorul PNL Alina Gorghiu critica in termeni duri oferta USR ca Laura Codruta Kovesi sa se inscrie in aceasta formatiune. Ea afirma ca un astfel de demers ajuta doar PSD in dezbaterea interna si.

Razboi in PNL: Se cere capul lui Ludovic Orban. Liberalii strang semnaturi pentru demiterea sefului de partid (VIDEO)

Razboi total in PNL. Se strang semnaturi pentru demiterea presedintelui liberal Ludovic Orban. in ultima perioada, colegii de partid l-au criticat dur pe seful PNL pentru directia in care se indreapta.

Ludovic Orban, pe faras in PNL? Numerosi lideri liberal lanseaza critici vehemente

Scaunul lui Ludovic Orban de presedinte al PNL se clatina serios. Numerosi lideri liberali i-au adus critici vehemente in sedinta Biroului Politic al PNL. Printre acestia se numara Anca Boagiu, Gheorghe Falca,.

Ludovic Orban, despre propunere de excludere a lui Viorel Catarama din PNL: Am aplicat statutul partidului

Presedintele PNL Ludovic Orban a reactionat luni cu privire la propunere de excludere din partid a prim-vicepresedintelui PNL Sector 2, Viorel Catarama. Liderul liberal a declarat ca acesta a vorbit in afara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )