Libnet.ro
UNICEF

15:00

DAN BARNA, VALIDAT CA PRESEDINTE USR: Romania va avea sansa alegerii intre doua variante de Romanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA, VALIDAT CA PRESEDINTE USR: Romania va avea sansa alegerii intre doua variante de Romanie

Dan Barna a fost validat in cadrul celui de-al V-lea congres al USR desfasurat sambata, la Timisoara, pentru functia de presedinte al partidului, el declarand ca la alegerile prezidentiale cetatenii vor avea sansa de a alege intre doua variante de Romanie, estimand ca va intra in turul al doilea alaturi de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Dan Barna, validat pentru un nou mandat de Presedinte USR. Ce mai urmeaza (FOTO)

Weekendul acesta, Uniunea Salvati Romania USR) se reuneste in cadrul celui de-al V-lea Congres, cu scopul valida realegerii lui Dan Barna in functia de presedinte al partidului, dar si pentru alegerea.

Dan Barna a fost validat ca presedinte al USR

Dan Barna a fost validat pentru functia de presedinte USR, la cel de-al cincilea Congres National al USR, care are loc la Timisoara. Dan Barna a fost validat cu 429 de voturi pentru din 478 de voturi.

Dan Barna a fost validat pentru un nou mandat de presedinte USR

Dan Barna a fost validat, sambata, pentru un nou mandat de presedinte USR, in cadrul celui de-al cincilea Congres National al partidului, care are loc la Timisoara. Dan Barna a fost validat cu 429 de voturi din 478 de voturi exprimate, relateaza Mediafax.

Dan Barna primeste un nou mandat in fruntea USR

Dan Barna a fost validat pentru inca un mandat de presedinte al Uniunii Salvati Romania USR) in cad.

Sute de membri USR se reunesc in congres pentru a-si stabili structura interna. Cand va avea loc si despre ce organisme de partid este vorba

Weekendul acesta, Uniunea Salvati Romania USR) se reuneste in cadrul celui de-al V-lea Congres, cu scopul valida realegerii lui Dan Barna in functia de presedinte al partidului, dar si pentru alegerea.

Dan Barna: Ne angajam sa declansam alegeri anticipate odata cu alegerile locale din iunie 2020

Dan Barna, presedintele USR, Alianta USR PLUS propune factorilor politici relevanti in acest moment, presedintele Romaniei, PNL, UDMR, Grupul Minoritatilor Nationale, PRO Romania si ALDE: Ne.

Dan Barna, solicitare expresa pentru Klaus Iohannis. Liderul USR, miscare de ULTIM MOMENT dupa propunerile Vioricai Dancila

Dan Barna ii cere, miercuri, lui Klaus Iohannis sa respinga propunerile de ministri facute de Viorica Dancila. intr-o postare pe Facebook, liderul USR cere alegeri anticipate.

Dan Barna semneaza pactul cu PSD, dar doar in anumite conditii

Presedintele USR, Dan Barna, a spus ca USR ar semna pactul cu PSD pentru bunastarea romanilor, doar daca Viorica Dancila demisioneaza din functia de prim-ministru, iar PSD semneaza un pact politic pentru.

DAN BARNA: Solutia democratica pentru actuala criza politica sunt alegerile anticipate

Liderul USR Dan Barna pledeaza pentru alegeri anticipate, argumentand ca ne imputinam ca societate iar noi discutam pe cine a mai cumparat Dancila din targul de parlamentari si ca avem nevoie urgent de o guvernare solida si competenta, avem nevoie de alegeri.

DAN BARNA: Pana nu vad votul ALDE la motiune, nu cred ca Tariceanu e in Opozitie

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca ALDE va putea demonstra ca este in Opozitie cu ocazia votului pentru motiunea de cenzura si se intreaba ce inseamna repozitionarea formatiunii lui Calin Popescu-Tariceanu in conditiile in care Teodor Melescanu, inca membru ALDE, conduce Senatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )