Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a zece magistrati care se pensioneaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a zece magistrati care se pensioneaza

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele privind eliberarea din functie a zece magistrati,care se pensioneaza . intre cei care parasesc sistemul se afla fosta sefa a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) Cristina Tarcea, dar si presedintele si vicepresedintii Curtii de Apel Timisoara. continuă pe Ziarul Bursa

Condamnat, pentru ca l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis: ce pedeapsa a primit

Amenintarile cu moartea la adresa presedintelui tarii reprezinta un motiv de arestare si condamnare. Ce pedeapsa a primit barbatul care l-a amenintat pe Klaus Iohannis? Un detinut de la Penintenciarul Aiud i-a cerut presedintelui tarii sa-l gratieze. Klaus Iohannis i-a refuzat cererea mai putin obisnuita, iar barbatul de dupa gratii a decis sa-l ameninte in .

Cate case are Klaus Iohannis. Instanta, decizie de ultima ora in dosarul presedintelui

Parchetul general a decis clasarea dosarului in ce priveste casele familiei Iohannis. Reamintim ca dosarul a deschis in urma unei plangeri depuse de o publicatie online. Dosarul a fost astfel clasat pentru ca faptele au fost deja investigate. Cate case are Klaus Iohannis Acuzatiile se legau de modul in care familia prezidentiala a intrat in .

Klaus Iohannis a promis anul trecut: Nu vor fi taieri de salarii si de pensii si nu vor fi nici inghetari. Ele nu aduc nimic!

Presedintele Klaus Iohannis declara anul trecut ca este impotriva taierilor de salarii si pensii. Nu vor fi taieri de salarii si de pensii si nu vor fi nici inghetari. Ele nu aduc nimic, spunea Iohannis in noiembrie.

Luju.ro: Klaus Iohannis are dosar pe avere la ANI

Presedintele Klaus Iohannis are dosar la Agentia Nationala de Integritate, dupa ce institutia s-a sesizat din oficiu, dar documentul a fost pus la pastrare, pe perioada in care seful statului isi exercita mandatul, potrivit luju. ro.

Stirile ProTV: Pedeapsa primita de detinutul care l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis

Detinutul de la Penitenciarul Aiud care l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis, printr-o scrisoare trimisa la Cotroceni, a fost condamnat, in prima instanta, la un an de inchisoare.

Detinutul care l-a amenintat cu moartea pe Klaus Iohannis, condamnat pentru ultraj

Un detinut care l-a amenintat pe presedintele Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori pe care i-a trimis-o sefului statului din Penitenciarul Aiud, unde isi ispaseste o pedeapsa de 15 ani pentru omor, a fost condamnat miercuri de Judecatoria Aiud la 1 an de inchisoare pentru ultraj.

Ce pedeapsa a primit detinutul care l-a amenintat cu moartea pe Klaus Iohannis pentru ca a refuzat sa il gratieze

Detinutul de la Penitenciarul Aiud, care l-a amenintat cu moartea pe presedintele Klaus Iohannis prin intermediul uneii petitii pentru ca nu l-a gratiat, a fost condamnat la 1 an de inchisoare.

Klaus Iohannis, intalnire cu ministrul saudit de Externe, la Cotroceni: Presedintele a acceptat invitatia de a vizita Arabia Saudita

Presedintele Klaus Iohannis, l-a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de Externe din Regatul Arabiei Saudite, Adel Bin Ahmed Al-Jubeir, aflat in vizita in Romania. in acest context, seful.

O plangere facuta impotriva lui Klaus Iohannis in scandalul caselor, inchisa de procurori. Care este motivul clasarii

Procurorii au inchis plangerea penala depusa impotriva presedintelui Klaus Iohannis de firma unui site de stiri, care acuza pe seful statului ca nu ar fi declarat la Fisc banii luati din chiria imobilelor acestuia din Sibiu.

Dosarul asupra achizitiei de catre Klaus Iohannis a doua imobile in Sibiu a fost clasat de Parchet

Informatii de ultima ora privind dosarul lui Klaus Iohannis. Procurorii Parchetului General au decis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )