Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: Dupa 30 de ani, nu am aflat cine a tras in noi. Cine isi imagineaza ca poate sa ramana secret dosarul evenimentelor din 10 august se insala

Adevărul Adevărul,
Orban: Dupa 30 de ani, nu am aflat cine a tras in noi. Cine isi imagineaza ca poate sa ramana secret dosarul evenimentelor din 10 august se insala

Presedintele PNL Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Timisoara, ca dupa 30 de ani de la Revolutie nu s-a aflat adevarul si nici cine a tras in revolutionari. De asemenea, Orban a spus ca nu se cunoaste adevarul despre violentele din 10 august, dar noua guvernare va incerca sa aduca la suprafata date despre ce s-a intamplat anul trecut. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce s-a confirmat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a fost votata de Parlament.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

VIDEO Cehia - Anglia 2-1 Anglia, primul esec in preliminarii dupa 10 ani si o zi

Echipa natioala de fotbal a Angliei a pierdut meciul cu Cehia, de la Praga, joi seara, scor 1-2, in grupa A a preliminariilor pentru EURO 2020. A fost primul esec dupa 10 ani si o zi suferit de englezi in calificari.

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Iohannis: Sustinem varianta alegerilor anticipate. Suntem pregatiti sa preluam guvernarea de mult timp

Ludovic Orban, liderul PNL, a spus, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca PNL e pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii si ca sustine varianta alegerilor anticipate. Am.

Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN! A tinut sa SE AFLE de la ea

Silvia Chifiriuc si Petre Roman sunt casatoritide 10 ani! impreuna au un baietel. Silvia a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste.

GATA! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )