Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta: Dosarul privind 10 august este o miza uriasa si explica de ce Liviu Dragnea a nceput atacul mpotriva procurorului general

Hotnews Hotnews,
 Ponta: Dosarul privind 10 august este o miza uriasa si explica de ce Liviu Dragnea a nceput atacul mpotriva procurorului general

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la Timisoara, ca dosarul violentelor de la protestul Diasporei din 10 august, din Capitala, reprezinta o miza uriasa care explica de ce Liviu Dragnea a inceput atacul impotriva procurorului general, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Ponta: S-a dorit sa existe violentele din 10 august. Exista o miza uriasa si explica de ce Dragnea a inceput atacul impotriva procurorului general

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, la Timisoara, ca este convins ca s-a dorit sa existe violentele din 10 august si ca jandarmii fac ce li se ordona sa faca, iar protestele anterioare au dovedit ca se poate protesta pasnic. El a sustinut ca protestele din 10 august reprezinta o miza uriasa si explica de ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a inceput atacul asupra procurorului general Augustin Lazar.

Victor Ponta, acuzatii grave la adresa lui Dragnea: Dosarul privind violentele din 10 august explica miza atacurilor la procurorul general

Fostul premier Victor Ponta a acuzat, miercuri, ca dosarul violentelor de la mitingul diasporei din 10 august este unul cu mize uriase si acest lucru explica de ce Liviu Dragnea a inceputul atacul impotriva.

Subprefectul Capitalei, audiat la Parchetul General in dosarul protestului de pe 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Carstea, s-a prezentat marti la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul violentelor de la protestul de pe 10 august. Cel mai probabil este audiat de procurorii.

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Cirstea, s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august. Acesta este audiat de.

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General in dosarul privind protestul din 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Carstea, s-a prezentat, marti, la Parchetul General urmand a face o declaratie in dosarul privind protestul din 10 august. in acelasi dosar au mai fost audiati pana acum prefectul Speranta Cliseru, primarul general, Gabrirela Firea, dar si viceprimarul Aurelian Badulescu.

Protest in capitala Ardealului: Clujenii nu uita 10 august. Alaturi de Bucuresti si de Diaspora

Clujenii suntinvitati in aceasta seara, de la ora 19. 00, la un nou protest, care va avea loc in Piata Unirii. Mesajul organizatorilor este: Clujenii nu uita 10 August! Alaturi de Bucuresti si Diaspora!.

Proteste anuntate luni n tara si n diaspora, la o luna de la violentele din 10 august

Noi proteste sunt anuntate pe Facebook pentru luni in Bucuresti si in mai multe orase din tara si din strainatate, la fix o luna de la reprimarea violenta de catre jandarmi a protestului Diasporei din 10 august. Oamenii cer demisia si urgentarea anchetarii si judecarii tuturor persoanelor vinovate de represaliile Jandarmeriei la protestul Diasporei din 10 august din Piata Victoriei din Bucuresti.

Luju.ro prezinta inregistrari-bomba din epicentrul rezist. Adevarul despre violentele din 10 august

Redactia Lumeajustitiei. ro incepe publicarea unui serial de dezvaluiri despre organizatorii si finantatorii gruparilor rezist, care au incercat in data de 10 august 2018 ca si in alte dati) daramarea prin forta a.

Protest in Piata Victoriei la o luna de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august

Aproximativ 250 de persoane au iesit luni seara in Piata Victoriei pentru a protesta! Evenimentul are loc la fix o luna de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august. Manifestantii condamna.

FOTOVIDEOAproximativ 700 de persoane au protestat n Piata Victoriei, la o luna de la violentele din 10 august

Circa 700 de persoane au protestat luni seara in Piata Victoriei la o luna de la evenimentele din 10 august, cand jandarmii au reprimat violent protestul Diasporei, dupa un apel facut pe Facebook de comunitatea Reusim pentru Romania. Protestatarii au avut pancarte si au scandat mesaje antiguvernamentale si impotriva Jandarmeriei care a actionat cu gaze lacrimogene impotriva manifestantilor acum o luna.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )