Libnet.ro
UNICEF

17:00

Nu am profitat de referendum pentru a implica politic partidul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu am profitat de referendum pentru a implica politic partidul

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Timisoara, ca va participa la vot, la referendum, dar ca nu a profitat de acest referendum pentru a implica politic partidul. El a mai spus ca sunt unii care se bat cu caramida in piept ca sunt ultimii familisti, cum ar fi Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

REFERENDUM FAMILIE 2018. Claudiu Manda a votat la referendum pentru ca nu vrea sa-si puna problema la nunta daca va fi socru mare sau socru mic

Senatorul PSD Claudiu Manda,seful Comisiei de Control SRI, a declarat, sambata, ca a votat la referendum pentru ca nu vrea sa isi puna problema, la nunta, daca va fi socru mare sau socru.

HARTA INTERACTIVA Prezenta la Referendum pentru Familie n fiecare judet. Situatia de la ora 10:00 (ziua I)

Putin sub un procent din alegatorii inscrisi in listele permanente din Romania au iesit la vot pana la ora 10:00, sambata, in prima zi a Referendumului pentru modificarea Constitutiei. in topul prezentiei la referendumul pentru familie sunt: Bihor 1,61%), Dambovita 1,35%), Caras Severin 1,35%), Olt 1,31%) si Mehedinti 1,24%), iar cea mai scazuta prezenta s-a inregistrat in judetele Harghita 0,34%), Covasna 0,47%), Satu Mare 0,64%), Mures 0,67%) si Maramures 0,67%). in Bucuresti prezenta a fost de 0,85%.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Ministrul Turismului: Am votat pentru familia dintre un barbat si o femeie.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a votat, sambata, la Sibiu, pentru familia dintre un barbat si o femeie, sustinand ca este un vot pentru normalitate, in spatele caruia stau peste 3,5 milioane de.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE: Sectiile de votare s-au deschis. Viorica Dancila, primul politician care a votat

Cel putin 19 milioane de romani sunt asteptati sambata si duminica 6 si 7 octombrie) sa voteze la referendumul pentru familie in urma caruia Constitutia va fi modificata in sensul ca familia se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )