Libnet.ro
UNICEF

01:05

RALUCA TURCAN: Daca ar avea un mandat de patru ani, PNL poate sa faca Romania normala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Daca ar avea un mandat de patru ani, PNL poate sa faca Romania normala

Prim-vicepresedintele PNL; Raluca Turcan, a declarat, duminica, la Timisoara ca romanii au mari asteptari de la guvernul liberal care va veni, iar liberalii nu-si permit niciun fel de derapaj si scapare. Turcan a aprecizat ca, daca ar avea un mandat de patru ani, PNL ar putea sa faca Romania normala, dar la un mandat de un an de zile, PNL trebuie sa spuna romanilor ce vor gasi la guvernare. S-ar putea nu doar ca vistieria sa fie goala, ci sa fi furat si vistieria, a spus Turcan. continuă pe Ziarul Bursa

Raluca Turcan a copiat-o pe Viorica Dancila. Cum a aparut la consultarile de la Cotroceni

Raluca Turcan a surprins cu aparitia sa la consultarile de la Cotroceni care au loc in acest moment. PNL isi prezinta chiar acum propunerea de premier. Cum a copiat-o Turcan pe Dancila in in ziua numirii noilor ministri? Raluca Turcan a copiat-o pe Viorica Dancila Azi, 11 octombrie, au loc consultarile pentru noii ministri. Partidul .

Raluca Turcan (PNL): in momente de cumpana, oamenii de stat veritabili isi asuma guvernarea, nu varianta politica mai confortabila (VIDEO)

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL, a subliniat joi seara, in direct pe B1TV, ca in momente de cumpana oamenii de stat veritabili isi asuma guvernarea, nu varianta politica mai.

MOTIUNE DE CENZURA. Raluca Turcan, in plenul Parlamentului: E ultima data cand un premier neligitim indrazneste sa-si ameninte colegii de partid si membrii Opozitiei cu dosare penale

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a atacat Guvernul Dancila, joi, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii de cenzura. E ultima data cand un premier neligitim.

Raluca Turcan: Vom merge la guvernare si ne vom uita in pusculita. PSD va trebui sa raspunda pentru tot ce vom gasi in Guvern

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, joi seara, ca PSD va trebui sa raspunda pentru lucrurile care vor fi gasite in Guvern si ca este posibil nu numai sa fi disparut toti banii, ci si pusculita.

Nadine revine pe TV dupa patru ani. Ce emsiune va prezenta la TVR 1

Nadine revine pe TV, dupa o absenta de patru ani si va prezenta, la TVR 1, o emisiune de divertisment care se va numi Nadine, dupa prenumele prezentatoarei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )