Libnet.ro
UNICEF

05:15

Victor Ponta: Nu sunt PSD-ist. Nu ne intoarcem acolo, chiar daca pleaca Dragnea

B1 B1,
Victor Ponta: Nu sunt PSD-ist. Nu ne intoarcem acolo, chiar daca pleaca Dragnea

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat vineri, la Timisoara, ca nu exista cale de intoarcere in PSD, chiar daca Liviu Dragnea paraseste sefia partidului. Nu sunt psd-ist si nu ne. continuă pe B1

Victor Ponta confirma declaratiile facute in fata procurorilor despre Kovesi si Ghita: Ce am spus e adevarat

Victor Ponta a facut noi precizari despre dezvaluirile facute de Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei. Cititi siDeclaratie-bomba facuta sub juramant de Victor Ponta: Kovesi mi-a spus ca il.

Declaratie-bomba facuta sub juramant de Victor Ponta: Kovesi mi-a spus ca il iubeste pe Ghita

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei o bomba uriasa de presa. Este vorba dedeclaratia facuta sub juramant de fostul premier Victor Ponta. O declaratie socanta, explicita si.

Un fost prefect a trecut la Pro Romania, dupa 17 ani in PSD! Victor Ponta: il conving azi pentru a doua oara si i-am promis ca e ultima oara

Fostul prefect Claudiu Pop, care a fost membru al PSD de 17 ani, si-a anuntat, marti, inscrierea in Pro Romania, in cadrul conferintei de presa la care a participat si Victor Ponta, presedintele formatiunii,.

Expertii in cariera iti spun de ce ar trebui sa iti schimbi locul de munca, chiar daca iti place jobul tau

Schimbarile sunt dificile, insa schimbarea locului de munca este si foarte stresatna pentru multi angajati. Insa, pentru o dezvoltare personala si profesionala, expertii in recrutare spun ca schimbarea jobului este chiar necesara. Daca esti dintre cei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )