Libnet.ro
UNICEF

13:45

Putem sa luam in considerare infiintarea unei comisii de ancheta privind SPP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Putem sa luam in considerare infiintarea unei comisii de ancheta privind SPP

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa din cadrul scolii de iarna a Tineretului Aliantei Liberalilor si Democratilor TLDE), ca nu a contestat utilitatea SPP, dar informatiile aparute in ultima perioada ar putea fi luate in considerare pentru a infiinta o comisie de ancheta, informeaza news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu: Avand in vedere informatiile care au aparut in spatiul public, putem sa luam in considerare infiintarea unei comisii de ancheta privind SPP

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa din cadrul scolii de iarna a Tineretului ALDE, ca nu a contestat utilitatea SPP, dar informatiile aparute in ultima perioada ar putea fi luate in considerare pentru a infiinta o comisie de ancheta, decizia urmand sa fie luata la urmatoarea intalnire a Coalitiei, relateaza News. ro.

Dragnea: Nu cred ca putem evita o comisie de ancheta privind SPP

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, vineri, ca nu crede ca ar putea fi evitata infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind Serviciul de Protectie si Paza.

Dragnea revine cu ideea unei comisii de ancheta pentru SPP: Cred ca nu avem cum sa evitam aceasta comisie

Cred ca nu avem cum sa evitam o comisie de ancheta parlamentara in privinta activitatii Serviciului de Protectie si Paza, a declarat vineri Liviu Dragnea, liderul PSD sustinand ca lucrurile sunt mai grave decat banuim noi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )