Libnet.ro
UNICEF

12:00

PNL va depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Adevărul Adevărul,
PNL va depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a anuntat, miercuri, ca PNL va depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. continuă pe Adevărul

PNL va depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Partidul National Liberal va depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat astazi purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca.

Motiunea simpla impotriva ministrului Ioan Denes va fi dezbatuta

Motiunea PNL indreptata impotriva ministrului Apelor si Padurilor, Ioan Denes, intitulata Stimulat de PSD, fara pic de competenta, taie Denes in paduri si la verzi . si la uscate va fi dezbatuta marti de plenul Camerei Deputatilor si va fi supusa votului final miercuri.

Motiunea simpla impotriva ministrului Culturii, respinsa de Camera Deputatilor. Cine l-a sustinut pe George Ivascu

Motiunea simpla impotriva ministrului Culturii, George Ivascu, a picat, miercuri, la votul final din Camera Deputatilor, inregistrandu-se 147 de voturi impotriva si doar 88 pentru inlaturarea acestuia din functie. George Ivascu a fost sustinut de deputatii PSD-ALDE, in vreme ce toti parlamentarii UDMR prezenti in sala s-au abtinut de la vot.

PNL anunta ca va depune o motiune impotriva lui Tudorel Toader: isi asigura titulatura de calau al independentei justitiei

PNL va depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care liberalii il acuza ca se transforma intr-un calau al independentei justitiei. PNL, in situatia grava in.

PNL depune sesizare la CCR impotriva legii lui Serban Nicolae

Partidul National Liberal sesizeaza Curtea Constitutionala in legatura cu proiectul de lege referitor la protectia datelor cu caracter personal in procesul penal, a declarat astazi liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan.

Fiul ministrului Justitiei a picat examenul de transfer ca notar la Iasi

Fiul ministrului Justitiei, Alexandru Toader, a picat examenul pentru un post de notar la Iasi. Desi a obtinut a treia nota din concurs, acesta a fost declarat respins, ramanand titular pe un post din comuna Rachiteni.

Decizia lui Tudorel Toader de a modifica legile justitiei prin OUG aprinde spiritile in PSD. Serban Nicolae: Mi se pare ca e ceva foarte bizar

Se inmultesc criticile impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in interiorul PSD! Dupa ce inclusiv Liviu Dragnea l-a acuzat ca intarzie nepermis de mult anumite proiecte dorite de conducerea.

PNL depune un proiect de hotarre pentru demiterea lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor, pentru ncalcarea Constitutiei. Orban: Daca deputatii din majoritate se simt bine cu Dragnea pe post de presedinte, nseamna ca sunt dusi cu capul

Conducerea PNL a adoptat un proiect de hotarare pentru demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, pe care il acuza ca a incalcat Constitutia in patru situatii. Acesta urmeaza sa fie depus, iar cei din PNL vor purta negocieri cu ceilalti lideri parlamentari.

PNL depune un proiect de hotarare pentru demiterea lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor. Ce motive invoca liberalii

Conducerea PNL a adoptat, luni, un proiect de hotarare pentru demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, pe care il acuza ca a incalcat Constitutia in patru situatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3416 seconds )