Libnet.ro
UNICEF

16:45

Siegfried Muresan: De ce minte Tudorel Toader cnd spune ca trebuie sa dea OUG pe Coduri pentru a evita un infringement din partea UE

Hotnews Hotnews,
 Siegfried Muresan: De ce minte Tudorel Toader cnd spune ca trebuie sa dea OUG pe Coduri pentru a evita un infringement din partea UE

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan afirma ca Tudorel Toader minte atunci cand invoca teama de o procedura de infringement din partea UE pentru a justifica necesitatea unei ordonante de urgenta pe Codurile Penale. continuă pe Hotnews

Siegfried Muresan a obtinut 28 de milioane de euro pentru fermierii afectati de pesta porcina in noul buget al Uniunii Europene

Parlamentul European a adoptat miercuri Bugetul Uniunii Europene pentru anul 2019. Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan a inregistrat o mare victorie care va fi de mare ajutor si pentru romani, si anume.

Siegfried Muresan ingrijorat de modificarile codului rutier din Italia

Deputatul european Siegfried Muresan doreste sa se clarifice situatia in care se afla peste 1,15 milioane de romani din Italia. O mare parte dintre acestia conduc temporar autoturisme inmatriculate in tara noastra. Acesta a trimis luni un comunicat prin care intreaba Comisia Europeana daca legea adoptata la 1 decembrie 2018 incalca legislatia europeana si principiile liberei circulatii.

Tudorel Toader: Nu s-a discutat despre amnistie si gratiere. Ce spune despre ordonanta pentru modificarea Codurilor Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat modul cum Guvernul va da o ordonanta de urgenta privind Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Tudorel Toader promite ca nu se va atinge de articolele din Codul penal respinse de CCR: in niciun caz nu vor fi modificate prin OUG

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat modul in care Guvernul urmeaza sa dea o ordonanta de urgenta privind Codul Penal si Codul de Procedura Penala, punctand faptul ca in sedinta PSD nu s-a vorbit despre amnistie si gratiere.

TUDOREL TOADER: Nu stim daca OUG pe codurile penale va fi gata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu stie daca ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala va fi gata pana la finalul anului.

Tudorel Toader explica urgenta ordonantei Codurilor Penale si ce va contine ea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost intrebat in Parlament despre promovarea ordonantei de urgenta privind Codurile Penale, anuntata de saptamana trecuta. Se analizeaza, a repetat acesta de mai multe ori. El a dat mai multe detalii.

Tudorel Toader, intrebat de constitutionalitatea unei ordonante pe codurile penale: Unii spun ce stiu, altii stiu ce spun (VIDEO)

Ordonanta de urgenta pe codurile penale inca nu este gata pentru a fi aprobata de catre Guvern. Tudorel Toader a precizat ca proiectul este inca in faza de analiza, iar daca va fi elaborat un proiect nu el.

Tudorel Toader: Guvernul nu va inlocui cele doua coduri penale cu alte coduri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat explicatii, joi, pe ordonanta de urgenta pe codurile penale. Potrivit ministrului, Guvernul nu va inlocui cele doua coduri cu altele, ci va veni cu modificari pe.

Tariceanu asteapta lamuriri de la Tudorel Toader privind ordonanta de modificare a codurilor penale: Nu am fost informat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, asteapta sa fie informat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale anuntate la finalul sedintei PS.

Tudorel Toader, precizari despre OUG pe Codurile Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, despremodificarea Codurilor Penale, mai exact cu privire la articolele declarate constitutionale. La.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )